Mobil dünyanın en büyük buluşması MWC 2015 Vodafone desteğiyle Webrazzi'de

Mobil dünyanın en büyük buluşması MWC 2015 Vodafone desteğiyle Webrazzi'de

Bugün 'mobil teknolojiler' üst başlığı altında aklınıza gelebilecek her konu Mobil Dünya Kongresi'nde (Mobile World Congress) çatısı altında kendisine yer buluyor. 200 ülkeden 800'ü operatör olmak üzere 1600'den fazla şirket, sayısı geçen yıl 85 bini aşan uluslararası katılımcı kitlesine ürün, servis ve projelerini anlatma imkanı buluyor. Bu denli konsantre bir kitleyle buluşabilecekleri tek yer olan Fira Gran Via'da binlerce metrekarelik sergi alanlarını kapatan firmalar, bazı önemli ürün lansmanlarını da fuar tarihlerine denk getirdikleri paralel etkinliklerle yapıyorlar. Bu yıl başta Samsung Galaxy S6 ve S Edge, HTC One M9, LG Watch Urbane olmak üzere pek çok yeni ürünle tanışacağız ve onları yerinde deneyimleyip sizlerle paylaşacağız.

urban-lgMobil iletişim ekonomisi ve ekosistemi elbette MWC'de yine tartışılacak. Bu yıl "4 Years From Now" başlığı altında kapsamı ve sahnesi genişletilmiş alt etkinlikler 2-4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Facebook kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg başta olmak üzere isimlerini Webrazzi'de sıkça duyduğunuz 150'den fazla sektör uzmanı bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Webrazzi'nin medya sponsoru olduğu MWC 2015 etkinliklerini geçen yıl olduğu gibi bu yıl da günü gününe izlemek istiyorsanız bizden ayrılmayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.