Bakiciburada.com, çocuk veya yetişkinler için bakıcı hizmeti arayanlara özel ilan sitesi

Bakiciburada.com, çocuk veya yetişkinler için bakıcı hizmeti arayanlara özel ilan sitesi

Yarı zamanlı iş arayan üniversite öğrencilerine özel kariyer sitesi Unisbul.com kurucuları, hedef kitlelerini de yakından ilgilendiren yeni bir dikeye açıldılar. Cemil Erol ve Uğur Akkuş'un yeni girişimi Bakiciburada.com, çocuk ve yetişkinler için bakıcı hizmeti arayanlara özel bir ilan sitesi olarak yayına başladı.

Halihazırda üniversite eğitimine devam eden gençlerin sıklıkla başvurduğu işlerden biri olsa da, Bakiciburada.com'un kapsamı çocuk bakıcılığıyla sınırlı değil. Site, bebek ve çocuklar, hasta ve yaşlılar için bakıcı, refakatçi, ev işlerine veya okul derslerine yardımcı ya da üniversiteli oyun ablası arayan aileleri hedefliyor.

bakiciburada.com 2

Kariyer.net'in 2012 yılında yüzde 50 hissesini satın aldığı Unisbul.com'un girişiminde bakıcılık hizmeti ilanları kariyer siteleri yöntemiyle listeleniyor. Bakiciburada.com'da bakıcı olarak yer almak isteyen adaylar, kayıt ol seçeneğini takip ederek, detaylı profil bilgilerini giriyor. Bu aşamada adayların daha önceki deneyimleriyle ilgili referans belirtmesi de sağlanıyor.

Bakıcılık hizmeti almak isteyenler yani iş verenler de aradıkları özelliklerle ilgili detaylı bir ilan hazırlayıp sitede yayınlayabiliyor. Bunun için üç farklı üyelik paketi sunan Bakiciburada.com'da üyelik fiyatları 300 ila 515 lira arasında değişiyor. Üyelere sunulan kontrol panelinde, ilanlarla ilgili gösterim sayısı gibi detaylar görüntülenebiliyor, doping alınabiliyor ve ödeme hesapları yönetilebiliyor. Panel üzerinden kiralanan CV'lere erişmek ve mülakatlarla ilgili detayları görüntülemek de mümkün. Verilen ilanların bir bölümü Kariyer.net'in yarı zamanlı ilanlar bölümünde de gösteriliyor.

Halihazırda Unisbul.com'la üniversite öğrencilerine ulaşan girişimin kurucu ortağı Cemil Erol, ailelerin eğitimli, en az bir yabancı dil bilen ve kendini geliştirmiş bakıcıların aradığını söylüyorlar. Bakiciburada.com da özellikle bu erişimini öne çıkararak farklılaşmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.