Panoramik fotoğrafları sanal tura çeviren girişim Round.me 3 milyon dolar yatırım aldı

Panoramik fotoğrafları sanal tura çeviren girişim Round.me 3 milyon dolar yatırım aldı

Sanal turlar pek çok web sitesinde, kendisinden gösterecek bir şeyleri olan şirketlerin en favori araçlarından biriydi. Özellikle inşaat sektörü, emlak sektörü veya otel zincirleri sanal turlara ciddi yatırımlar yapmıştı. Pek çok ajansın hizmet sunduğu bu alanda ortaya çıkan Round.me ise, her isteyen kişinin basitçe kendi sanal turunu oluşturmasına yardımcı oluyor.

Round.me adlı girişim, panoramik fotoğrafları bir araya getirerek sanal turları oluşturmanızı sağlıyor. Hedef kitlesinde profesyonel ve yarı profesyoneller var. Round.me'nin iOS uygulaması aracılığıyla veya web sürümüyle fotoğraflarınızı birleştirerek sanal turlar oluşturabiliyor, bunların paylaşımlarını gerçekleştirebiliyorsunuz.

Round.me'nin April Capital'dan 3 milyon dolarlık bir yatırım alması da önemli bir gelişme. Geçtiğimiz yıl kurulan Round.me'nin ilk yılında böyle bir yatırım alması girişimin güzel bir alanda faaliyet gösterdiğinin bir kanıtı niteliğinde.

Round.me'nin CEO'su Konstantin Andreev'in paylaştığı bilgilere göre şu anda Round.me'nin müşteri sayısı 3 bini aşmış durumda. Sanal turlar oluşturulduktan sonra basit bir şekilde paylaşılıyor ve embed kodu kullanılabiliyor. Bu yatırımı daha çok kullanıcıya erişme konusunda harcayacağını düşündüğümüz Round.me'nin de aslında bu alanda biraz daha tanınmaya ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.