ON: İnternetten alışveriş yaparken 'beden ölçülerini' sorun edenler için akıllı mezura

ON: İnternetten alışveriş yaparken 'beden ölçülerini' sorun edenler için akıllı mezura

beden olculerini bulmak xyzeİnternetten giysi alışverişi yapmayanlar gerekçe olarak 'kıyafetleri deneyerek almak' istediklerini söyler. Bunun sebebi de beden ölçüleri karmaşasıdır. XYZE, söz konusu kitleyi e-ticarete kazandıracak bir çözüm sunuyor.

XYZE'nin ON adını verdiği dijital metre, 18 aylık bir araştırmayla geliştirilen bir akıllı mezura. Vücut ölçülerinizi hesaplayıp, internetten giysi alışverişi yapmanızı kolaylaştırıyor.

Akıllı mezura ile vücut ölçüleri nasıl hesaplanır?

Bir dijital makara içine sarılmış bant şeridi olarak düşünebileceğiniz On, vücut ölçülerinizi kolayca hesaplamanızı sağlıyor. Yaptığınız ölçümler mobil uygulamaya aktarılıyor ve kaydediliyor.

H-Farm adlı kuluçka merkezinden destek alan İtalyan girişim sadece beden ölçülerinizi hesaplamakla kalmıyor. Size özel tanımladığı 'XYZE ID' ile herhangi bir markada size en uygun kıyafeti öneriyor. Hem cihaz satışıyla hem de fiziksel ve e-ticaret mağazalarına yazılım lisanslamasıyla gelir elde etmeyi hedefliyor.

Indiegogo'daki kampanyayla ön sipariş almaya başlayan XYZE, şimdilik 60 bin Euro'luk destek talebinin yüzde 7'sini toplayabilmiş. Nesnelerin interneti kapsamına alabileceğimiz girişim gerçekten anlamlı bir iş yapıyor. Indiegogo kampanyasının başarılı olması durumunda da bunun bir ihtiyaç olduğunu söylebiliriz.

XYZE'yi desteklemek isterseniz Indiegogo sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.