Girişim Fabrikası'nın yeni dönem kayıtları başladı

Girişim Fabrikası'nın yeni dönem kayıtları başladı

Ülkemizin önde gelen girişim hızlandırma programlarından biri olan Girişim Fabrikası'nın yeni dönem kayıtları başladı. Girişimciler, 9 Mart tarihine kadar girisimfabrikasi.com üzerinden programa başvurabilirler.

Yalın girişim ve iş modeli geliştirme konularına odaklanan 5 haftalık bir hızlandırma kampını da kapsayan programı başarıyla bitiren (mezun) girişimler, kamp sonrası düzenlenecek demo gününde yatırımcılarla buluşmaya hak kazanacaklar. Programdan mezun olan girişimler hızlandırma kampı sonrasında 6 ay boyunca altyapı, danışmanlık ve ofis alanı gibi hizmetleri de almaya devam ediyorlar. Detaylar için programın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Fabrikası yeni dönemine bir fikri veya kurulu bir şirketi olan tüm girişimciler yaş sınırı olmaksızın başvuruda bulunabiliyorlar. Son olarak değinmek gerekirse; 2011 yılından beri faaliyet gösteren Girişim Fabrikası, bugüne kadar 2000'e yakın başvuru almış. Hızlandırma programından 4 yıl boyunca 29 girişim mezun olurken bu girişimler 56 kişilik istihdam ve 6,5 milyon tl'lik ekonomik değer yaratmışlar.

girisim-fabrikasi-yeni-donem

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.