Hello Tomorrow Challenge 17 Şubat'ta İstanbul'da

Hello Tomorrow Challenge 17 Şubat'ta İstanbul'da

Sizlere geçtiğimiz sene de duyurusunu yaptığımız Hello Tomorrow, bu sene 17 Şubat'ta İstanbul'a geliyor. Kar amacı gütmeden bilim ve teknolojiyi girişimcilikle buluşturarak dünyanın mevcut problemlerini çözmek üzere yola çıkan bir oluşum olan Hello Tomorrow, global bir üne sahip. Ayrıca organizasyon hem uluslararası hem de yerel iş ortaklarıyla da dikkat çekiyor. Hellow Tomorrow Challenge ile ilgili detaylı bilgiyi hello-tomorrow.org adresinden alabilirsiniz.

Yarışmanın tanıtım etkinliği 17 Şubat'ta

Yarışmanın ülkemizdeki tanıtım etkinliği 17 Şubat tarihinde, Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi'nde organize ediliyor. Tamamen ücretsiz olan etkinliğe Eventbrite üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Tanışma etkinliğinde konuşmacılar arasında Mustafa Ergen, Kemal Apaydın ve Numan Numan gibi tanıdık isimlerin yer aldığını da hatırlatalım.

Yarışmaya başvuru için son gün 28 Şubat

Yarışmada; 6 farklı kategoride ilk 5'e girmeyi başaran 30 girişim yarı finale kalacak. Söz konusu 30 proje 3 ay sürecek eğitim ve mentörlük desteğini almaya hak kazanırken Paris'te düzenlenecek olan finalde birincilik kürsüsüne çıkan proje 100 bin euro, kategori birincileriyse 15'er bin euro'nun sahibi olacak.

Yarışmada son başvuru tarihi de 28 Şubat. Başvurularınızı organizasyonun resmi sitesi üzerinden yapabilirsiniz. 3 temel seçim kriterine de değinmek gerekirse; projenin inovasyon içermesi, projenin arkasında eğer bir şirket kurulduysa bu şirketin 2 yaşından küçük olması ve projenin/şirketin 200 bin euro'dan fazla yatırım almamış olması.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.