Marriott otelleri kullanıcı tarafından üretilen içerik için GoPro ile anlaştı

Markalar için en değerli içeriğin kullanıcılar tarafından üretilen içerik (user generated content) olduğu aşikar. Markalar böylece reklam yapmadan, kullanıcıların da yardımıyla reklamlarını aslında organik olarak yapmış oluyor.
Marriott otelleri kullanıcı tarafından üretilen içerik için GoPro ile anlaştı

gopro-marriottMarkalar için en değerli içeriğin kullanıcılar tarafından üretilen içerik (user generated content) olduğu aşikar. Markalar böylece reklam yapmadan, kullanıcıların da yardımıyla reklamlarını aslında organik olarak yapmış oluyor. Bu yüzden bireysel bir müşterinin, markanın reklamı yapması günümüzde hiç olmadığı kadar değerli ve elbette ki en güzel yanı bir bütçe karşılığında gerçekleşmiyor olması.

Marriott oteller grubu GoPro ile özel bir ortaklığa giderek, Marriott otellerinde konaklayan müşterilerine GoPro ile test sürüşü sunmaya başladı. GoPro ile kampanyaya katılan Marriott otellerindeki ön bürolardan gidip GoPro'nuzu isteyebiliyor ve tatilinizi an be an GoPro HERO4 kameralarla görüntüleyebiliyorsunuz. Kısacası Marriott otellerine kendi GoPro'nuzu götürmenize ya da tatiliniz için yeni bir GoPro kamera satın almanıza gerek kalmıyor. Marriott, müşterilerine tatilleri boyunca güzel bir hizmet sunarken, GoPro da inanılmaz bir pazarlama kampanyasını potansiyel müşterilere bir "test sürüşü" sunarak gerçekleştirmiş oluyor.

Marriott otelleri, TravelBrilliantly.com adresi üzerinden de kampanya için bir mikrosite tasarlamış. Kullanıcılar, #travelbrilliantly ve #gopro etiketleriyle paylaştıkları videoları bu sitede de yer alabiliyor. İlgili içerikler, otellerin çevresinde yapılabilecek etkinlikler ve GoPro'nun kendine has çekim tarzıyla ilgili de bilgi veriyor. Bu tarz kazan-kazan marka ortaklıkları ise hem çapraz pazarlama fırsatı sunuyor, hem de kullanıcı için yeni bir ürünü daha yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.