Clarity.fm'in yeni sahibi Fundable'ın girişimcilere 360 derece destek sağlayan platformu Startups.co açıldı

Clarity.fm'in yeni sahibi Fundable'ın girişimcilere 360 derece destek sağlayan platformu Startups.co açıldı

Dan Martell'in kurduğu ve girişimcilerin tanınmış yatırımcılardan mentorlük desteği almasını sağlayan Clarity.fm'i satın aldığını duyuran Fundable, girişimciler için Startups.co platformunu açtı. "Dünyanın en büyük girişim açılış platformu" olma iddiasındaki Startups.co, yeni girişimlere müşteri bulma, görünür olma, fon bulma ve mentörlük desteklerinin tamamını sağlıyor.

Startups.co, bu hizmetleri Fundable'ın bugüne kadar sahip olduğu farklı platformlar sayesinde veriyor. Clarity.fm'i alarak halkayı tamamlayan Startups.co, girişimlere müşteri bulma desteğini girişimlerin ürünlerini piyasaya sunmadan önce potansiyel müşterilerle eşleşmesini sağlayan kitle kaynaklı LaunchRock platformuyla veriyor. Fundable, halihazırda aylık 350 bin kayıtlı kullanıcısı olduğu belirtilen LaunchRock'ı geçtiğimiz yıl satın almıştı.

Erken aşamada girişim incelemelerine yer veren Killerstartups, Startups.co'nun medya desteği tarafında yer alıyor. Buna ek olarak girişimler için iş planları hazırlayan Bizplan hazırlık aşamasındaki girişimlerin bu ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kitle fonlama yöntemiyle girişimcilerin yatırım almasını sağlayan Fundable da tahmin edeceğiniz gibi, Startups.co'nun yatırım bacağını oluşturuyor. Kurulduğu 2010 yılından bugüne kadar 17 binden fazla girişimcinin kullandığı Clarity.fm de çalışmalarına Startups.co çatısı altında devam ediyor. Bugün 825 bin girişimin yer aldığını söyleyen Startups.co, 9 Şubat'ta Peter Thiel'i canlı yayında ağırlıyor.

Screen Shot 2015-02-04 at 16.09.32

Satrtups.co, bu hizmetlere ek olarak pazarlama, planlama, fonlama ve liderlik konularında girişimcilerin ilgisini çekebilecek içerikler de yayınlıyor.

Startups.co henüz birbirinden bağımız olarak konumlandırıyor, yani ilgilenen girişimciler bu hizmetleri ayrı ayrı da alabiliyor. Ancak ilerleyen zamanlarda platformların daha entegre bir şekilde çalışacağı belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.