Imgur, videolardan yeni hareketli GIF oluşturma aracını tanıttı

Hareketli GIF formatının 2010 yılından sonra yıldızının tekrar parladığını ve özellikle bir mizah aracı olarak çok yaratıcı şekilde internette milyonlarca farklı örneği var.
Imgur, videolardan yeni hareketli GIF oluşturma aracını tanıttı

imgur-vidgif Hareketli GIF formatının 2010 yılından sonra yıldızının tekrar parladığını ve özellikle bir mizah aracı olarak çok yaratıcı şekilde internette milyonlarca farklı örneği var.

Günümüzün süperstar şirketleri arasında yer alan Twitter'ın hareketleri GIF'lere destek vermesi, Tumblr'ın hareketli GIF'ler ile sanatçıların büyük markalar için GIF tasarlayarak gelir elde edebileceği ayrı bir kanal oluşturmasıyla aslında hareketli GIF'lerin kendine ait ayrı bir pazarı var.

İnternetin en büyük resim paylaşım servislerinden bir tanesi olan Imgur, Ekim 2014'te GIF'leri videoya dönüştürme işlevini yapan aracını sizlere tanıtmıştık. Servis bu servisine ek olarak ise online video sitelerinden istediğiniz videoyu sadece URL'ini kopyalarak içerisinden seçtiğiniz bölümü GIF yapabilmenize olanak sağlayan aracını tanıttı.

Özel olarak isimlendirilmeden "Video to GIF" başlığıyla hizmet veren araç ile popüler online video siteleri olan Youtube, Dailymotion veya benzerlerinden birisinden istediğiniz videonun URL'ini alarak GIF oluşturabilir ve onun üstüne metin ekleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.