Remotive Jobs: Tanınmış girişimlerdeki 'freelance' işleri listeleyen yeni kariyer sitesi

Remotive Jobs: Tanınmış girişimlerdeki 'freelance' işleri listeleyen yeni kariyer sitesi

Freelance adayların dünya çapında iş fırsatlarından haberdar olabilecekleri başta freelancer.com olmak üzere çok sayıda online kaynak var. Yine freelance adayları hedefleyen Remotive Jobs ise bu ilanları girişimler özelinde daraltmasıyla ve dünyanın neresinde olursa olsun aday kabul etmesiyle farklılaşan yeni bir kariyer sitesi.

Bugün 3 binin üzerinde kişiye ulaşan Remotive.io adresinde yayın yapan Remotive Jobs'da Buffer'dan Khan Academy'ye, Automaticc'ten GitHub'a kadar tanınmış teknoloji girişimlerine ait iş ilanı yer alıyor. İlanların ortak özelliği ise dünyanın her yerinden adayın başvurabiliyor olması. Sitedeki ilanlar arasında mühendislik de var, pazarlama ve satış da. Remotive.io'da henüz ilanlara doğrudan başvurmak mümkün değil, başvurular için işverenin kendi sitesine yönlendiriliyorsunuz.

Freelance ya da uzaktan çalışanların işgücü içindeki oranı dünya genelinde artıyor ve Remotive Jobs'ın çıkış noktası da bu. 2020 yılında tüm işgücünün yarısına kadar bir oranının uzaktan çalışacağını belirten araştırmalara da referans veren Remotive Jobs, bugün ilanlarının 700'ün üzerinde şehre ulaştığını söylüyor.

Uzaktan çalışmayla ilgili içerikleri haftalık online yayınında toplayan Remotive Jobs'ın bugün ilanlarını yayınladığı 9 iş ortağı bulunuyor. Site, freelance arayan girişimlerin ilanlarıyla dünya çapında adaylara ulaşmalarını sağlayan alternatif bir kanal aynı zamanda.

İncelemek isterseniz Remote.io adresine giderek iş ilanlarını görebilirsiniz. Yeni açılan sitenin kullanıcı ilgisine göre zaman içinde geliştirmeler yapması beklenebilir. Siz de kullandığınız benzer servisler varsa, yorumlarınızda paylaşarak diğer adaylara destek olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.