Online ortamda yoga yapmanızı sağlayan yerli girişim: YogaUni.com

Online ortamda yoga yapmanızı sağlayan yerli girişim: YogaUni.com

Online eğitim konusunun son yıllarda çok fazla ön planda olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Bu eğitimin her alanına sıçradığı gibi, ilgi alanlarınıza göre desize bir rehber niteliğinde seçenekler sunuyor.

Yerli bir girişim olan YogaUni.com online ortamda size yoga, pilates ve fitness rehberi olarak ortaya çıkmış bir girişim. "Her yerde yoga" sloganıyla pazara adım atan girişim, sizlere daha önce tanıttığımız Finlandiya merkezli Yoogaia ile benzer özellikler barındırıyor. Mekandan bağımsız olarak, HD kalitesinde videolarla yoga yapabiliyorsunuz.

YogaUni.com, ihtiyaç duyduğunuz stilde ve seviyede ve dilediğiniz eğitmenle bu eğitimleri gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yogaya yeni başlayanlar için başlangıç seviyesi seanslardan tutun, ofiste yoga yapma yöntemlerine kadar geniş yelpazede eğitimler barındıran YogaUni.com'un gelir modeli ise aylık abonelik esasına dayalı. Aylık abonelik ücretinin 30 TL olduğu YogaUni.com'un iOS ve Android uygulamaları da bulunuyor.

Bünyesinde farklı uzmanlar ve stiller barındıra YogaUni.com, yerel bir girişim olması, Türk eğitmenlerin bulunması sebebiyle global rakiplerine nazaran Türkiye'de daha ön plana çıkabilir. Bunun dışında yoga dersleri için vakit bulamayan kişileri de interaktif ortamda yoga ile buluşturmasını, tabii ki YogaUni.com'un en dikkat çekici özelliği olarak tanımlayabiliriz.

yoga-featured

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.