Fab kurucusu Jason Goldberg bu kez Hem.com ile milyar dolarlık girişim peşinde

Fab kurucusu Jason Goldberg bu kez Hem.com ile milyar dolarlık girişim peşinde

hem.com tasarim mobilya e-ticaretKimilerine göre geçtiğimiz yıl kepenkleri indireceği düşünülen Fab.com'un kurucusu Jason Goldberg lüks mobilya odaklı yeni girişimi Hem.com ile milyar dolarlık bir pazarda fenomen olmak istiyor.

Hem.com, uygun fiyatlı aksesuarlara odaklanan Fab.com'un aksine ucuz sayılamayacak mobilya satışına odaklanıyor. 2014 yazında Helsinki merkezli mobilya üreticisi One Nordic'i satın alarak bu alanda büyüyeceğini gösteren Fab.com'un kardeşi, 'lüks Ikea' olarak da anılıyor. hem.com tasarim mobilya eticaret

Hem.com, fabrikasyon üretim yerine tasarımcıların elinden kullanıcıların ürünlerin kullanıcı ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebilmesi sağlıyor ve fiyatlarını da buna bağlı olarak belirliyor. Jason Goldberg'in bugün paylaştığı en popüler ürünler listesi de bu konuda fikir veriyor.

İngilizce, Almanca ve Fransızca yayın yapan Hem.com, farklı ülkelerdeki 6 ofisi ve 18 satış noktası ile mobilya ve e-ticaret konusunda yeni bir anlayışı dünyaya yaymak istiyor.

Hatırlatmak gerekirse Webrazzi Ödülleri 2014'te ev-dekorasyon odaklı e-ticaret kategorisinde Ikea 1. seçilmişti. Hem.com'un ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek ama fiziksel ticari hacimden hareketle Jason Goldberg'in çok milyar dolarlık bir pazara adım attığını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.