Uzman gerektiren hizmetler için yeni bir pazar yeri: Biuzman.com

Uzman gerektiren hizmetler için yeni bir pazar yeri: Biuzman.com

Hizmet odaklı, özel teklifli pazar yerlerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Kasım 2014'te faaliyetlerine başlayan Biuzman.com, uzman gerektiren işler için kullanıcıların teklif toplamasını sağlayan bir online pazar yeri. Kendisinden önce aynı alana odaklanan Armut.com, Ehil.com, ekolay.net ve Ustaiste.com gibi girişimlerin oluşturduğu pazarın büyümesini avantaja çevirmek istiyor.

Benzerleri gibi, uzman kişi ve firmaların ücretsiz üye oldukları Biuzman.com'da, hizmete ihtiyaç duyan kullanıcıların teklifi almasını kolaylaştırmak amaçlanıyor. Biuzman.com kendi verilerine göre sitede bugün tadilattan fotoğrafa, websitesi tasarımı gibi hizmetlerin olduğu freelance'ten inşaata kadar farklı kategorilerde 130 uzmanın bilgileri yer alıyor. Biuzman.com bu sayıyı arttırmak için çalışmalarına devam ediyor.

biuzman.com test

Kullanıcıların ücretsiz olarak üye oldukları arama odaklı sitede, söz konusu ihtiyacın yer, zaman, bütçe gibi detayları belirtilerek teklif toplanabiliyor. Biuzman.com, platformu üzerinden yapılan anlaşmalardan yüzde 2 ila 10 oranında komisyon ücreti alıyor. Ücretin tamamı servisi veren tarafa yansıtılıyor.

Türkiye genelinde farklı servisleri entegre eden Biuzman.com henüz yolun çok başında ve teknik iyileştirmelerle birlikte her geçen gün yeni oyuncuların katıldığı bu pazarın genişlemesine katkıda bulunması söz konusu olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.