Mobil kart uygulaması Moka, Keiretsu Forum İstanbul'dan 3,5 milyon TL yatırım aldı

Akıllı mobil kart uygulaması Moka, Keiretsu Forum İstanbul'dan 3,5 milyon TL yatırım aldı.
Mobil kart uygulaması Moka, Keiretsu Forum İstanbul'dan 3,5 milyon TL yatırım aldı

moka.comAkıllı mobil kart uygulaması Moka, Keiretsu Forum İstanbul'dan 3,5 milyon TL yatırım aldı. Bu tur, dünya çapında 34 farklı noktada faaliyet gösteren melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum'un Türkiye'deki onuncu yatırımı olma özelliğini taşıyor.

Moka yeni yatırım ertesinde önce Türkiye'de büyümesine odaklanacak. Girişimci ve yatırımcıların hedefi uygulamayı orta vadede Avrupa ve Orta Doğu'da bir marka haline getirmek.

moka ekran

Amerikadaniste.com kurucusu Seyfi Erol ve işletme eğitimini Londra'dan alan Levent İlhaner tarafından,bundan yaklaşık bir yıl önce kurulan Moka, kredi kartlarını dijitalleştirerek bireysel, sadakat kartlarını dijitalleştirerek kurumsal pazarı hedefliyor.

keiretsu mokaSeyfi Erol, Moka'yı  akıllı alışveriş uygulaması olarak tanımlıyor. Mobil tabanlı Moka'nın iOS ve Android uygulamaları ile kullanıcılar kredi kartlarını dijital cüzdanlarına tanımlıyor ve alışverişte kullanabiliyor. iBeacon ille uyumlu olaak geliştirilen Moka'nın alışveriş sırasında indirim ve taksit gibi seçenekleri göz önünde bulundurarak size en uygun kredi kartını önerme özelliği de bulunuyor. Moka'da tanımlı kartınızla kasada ödeme yapmak için size gönderilen kodu söylemenizin yeterli olduğu belirtiliyor.

Sadakat kartlarını dijitalleştirerek şirketlere CRM hizmeti veren Moka'nın ilk kurumsal müşterisi ise Komşu Fırın olmuş. Girişim aldığı yatırımla birlikte üye şirket sayısının 200'ün üzerine çıkacağını ön görüyor.

Moka'nın 2015 yıl sonu için hedefi 150 bin aktif kullanıcıya ulaşmak. Moka bunun için Keiretsu Forum'un deneyim ve danışmanlığında yararlanmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.