Webrazzi Ödülleri 2014'te kullanılan oy sayısı 1 milyonu geçti!

Webrazzi Ödülleri 2014'te kullanılan oy sayısı 1 milyonu geçti!

33 farklı kategoride 2014 yılının en iyilerini belirlediğimiz Webrazzi Ödülleri 2014'te oylama heyecanı son hızıyla devam ediyor.

9 Ocak Cuma günü saat 18:00'e kadar sürecek olan oylamada bu sabah itibarıyla kullanılan oy sayısı 1 milyonun üzerine çıktı. Bunun yanında Webrazzi Ödülleri 2014'te şu ana kadar 100 binin üzerindeki farklı sosyal hesaptan oy kullanıldığını belirtelim.

Adayların da siz Webrazzi okuyucuları tarafından belirlendiği Webrazzi Ödülleri 2014'te kategorilerin çoğunda kıyasıya bir rekabetin yaşandığını söyleyebiliriz. Siz de yılın en iyilerini belirlemek istiyorsanız odul.webrazzi.com adresine gidip Facebook, Twitter veya LinkedIn hesabınızla her gün birer oy kullanabilirsiniz. Unutmayın, oylama 9 Ocak Cuma günü -yani bu Cuma- saat 18:00'de sona eriyor.

Adaylara Notlar

Adaylığınızı duyurmak için hazırlayacağınız görsellerde değerlendirmek üzere; Webrazzi Ödülleri 2014’ün yüksek çözünürlüklü logo ve çeşitli rozetlerini kullanabilirsiniz.

Bunun haricinde odul.webrazzi.com sayfasına link verirken; kullanıcıların direkt olarak istediğiniz kategoriye yönlenmeleri için odul.webrazzi.com/kategori/1 gibi url’in sonuna kategori numarasını ekleyebilirsiniz. Örneğin onuncu kategori için odul.webrazzi.com/kategori/10 yazmanız yeterli. Bu url’e tıklayan kullanıcılar; Facebook, Twitter veya LinkedIn’le sisteme bağlandıktan sonra da belirlediğiniz kategoriye otomatik olarak yönlendiriliyorlar.

Kategori Sponsorlarımız

Webrazzi Ödülleri’nde bu yıl geçmiş senelerden farklı olarak kategori sponsorlarımız da var. BuzzMyVideos ‘Yılın En Başarılı Youtube Kanalı’ ve Microsoft da ‘Cross Platform En İyi Uygulama’ kategorilerinde Webrazzi Ödülleri’ne sponsorlar oldular. İki şirkete de destekleri için teşekkür ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.