Moven, Moto 360 ve Gear akıllı saatler için bankacılık uygulamasını çıkarıyor

Moven, Moto 360 ve Gear akıllı saatler için bankacılık uygulamasını çıkarıyor

iOS ve Android platformları için yeni nesil mobil bankacılık servisi Moven, MasterCard logolu banka kartlarıyla eşleşerek çalışabiliyor.Kansas merkezli CBW Bank tarafından desteklenen, New York merkezli girişim Moven'in amacı akıllı harcama ve birikim yapabilmenizi sağlayabilmek.

Uygulama sayesinde bu kartınızla yaptığınız tüm harcamalarınız anlık olarak yansıyor. Aynı zamanda bir ödeme aracı olarak da kullanılabilen Moven uygulaması, arkadaşlarınıza para gönderebilmenize de olanak tanıyor.

Bildiğiniz gibi bugüne kadar giyilebilir teknolojileri çoğunlukla sağlık amaçlı görmüştük. Moven de buradan yola çıkarak, "finansal sağlık" ifadesiyle giyilebilir cihazlara giriş yapmaya başlamaya karar vermiş. İlk olarak Motorola'nın Moto 360 ve Samsung'un Gear akıllı saatleri için ortaya çıkan Moven uygulaması, aynı akıllı telefondaki uygulaması gibi sizin anlık olarak hesabınızı takip edebilmenizi sağlıyor.

Moven'ın kurucusu ve CEO'su Brett King'e göre, akıllı saatler finansal sağlığınızı takip edebilmeniz için doğru araçlar olduğunu aktarıyor. Hem mobil olması, hem alışveriş yaptığınız anda size bildirimler göndererek, aylık harcama ortalamanızdan ne kadar uzakta/yakında olduğunuzu göstermesinin yanı sıra bir şekilde güvenliğinizi de sağlıyor. Bağlı hesabınızla alışveriş yaptığınız anda bu durumdan haberdar olabiliyorsunuz.

Moven'ın Motorola Moto360 uygulamasıyla ilgili yayınlanan bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.