Sony, PlayStation’ın 20’inci yılına özel seri PlayStation 4'leri satışa sunacak

Sony, PlayStation’ın 20’inci yılına özel seri PlayStation 4'leri satışa sunacak

Sony, 1994 yılında çıkardığı ilk PlayStation'dan bu yana "oyunun kaderini değiştiren" adımlar atmayı hep sürdürdü. Bugün Apple cep telefonu ve tablet pazarında nasıl bir devrim gerçekleştirdiyse, Sony de oyun konsolları kategorisinin doğmasını ve PlayStation markasıyla bu pazarın lideri olmayı başardı.

PlayStation'ın bugün piyasadaki son ürünü PlayStation 4. Bugüne dek 4 model ve şirketin genellikle Slim adını verdiği daha ince olan ara modeller üreten Sony, 20'inci yıla özel olarak, PlayStation 4'ün dış kasasını değiştirdi ve özel bir 20'inci yıl logosu ile PlayStation 4 modelini üretti.

20'inci yıla özel olarak üretilen PlayStation 4'ün rengi, PlayStation 1'in dış rengi ile aynı olacak. Şu anda ön siparişleri alımaya başlanan özel PlayStation 4'ten ise tüm dünya genelinde sadece 12 bin 300 adet üretilecek.

Özel bir kutuda gelen PlayStation 4'lerin DualShock 4 modelleri de yine ilk PlayStation'ın renginde. PlayStation 4'ün üstünde yine ilk PlayStation logosu kullanılmış ve yine ürünlerin üretim sıraları da PlayStation 4'ün üstünde yazıyor. Yani 1'den 12 bin 300'e kadar tüm PlayStation 4'ler sıralı ve Sony bir daha böyle bir seri üretmeyecek.

playstation-20inci-yil

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.