Mangırkart, Türkiye'yi ön ödemeli Bitcoin kartı Bitupcard ile tanıştırıyor

Mangırkart, Türkiye'yi ön ödemeli Bitcoin kartı Bitupcard ile tanıştırıyor

Ön ödemeli kartlarıyla ödeme sistemleri alanına adım atan MangırKart şimdi de Bitcoin açılımı yapıyor. Fiziksel satış noktalarından Bitcoin alınabilmesini sağlayacak Bitupcard'ı Türkiye'de satışa sunuyor.

Digital bir Bitcoin kuponu olarak tanımlayabileceğimiz Bitupcard, pilot proje olarak İstanbul ve diğer birkaç büyük şehirde 30 satış noktası üzerinden Türkiye'ye merhaba diyor. MK Payment ve bit4coin işbirliği ile Türkiye'de satışa sunulan Bitupcard, Bitcoin'i yeni kitlelerle tanıştırmak istiyor.

50-500 TL'lik artlar, yüzde 6 komisyon

bit4coin CEO'su Dolf Diederichsen'e göre Bitcoin konusunda hala en büyük sıkıntının müşterilerin Bitcoin satın alımında sorun yaşaması. Bitupcard bu sorunu çözmek istiyor ve ön ödemeli kartlarla aynı kolaylığı sağlıyor. 50 ­-500 TL tutarındaki Bitupcard'lar, üzerindeki kodlar sayesinde bitupcard.com adresinden yüzde 6 komisyon oranıyla Bitcoin'e çevrilebiliyor.

MangırKart'ın kurucu şirketi MK Payment CEO'su İbrahim Tarlığ ise Bitupcard ile Bitcoin'i hiç tanımayan kişilere ulaşabileceklerini ifade ediyor ve önümüzdeki dönemde satış noktası sayısını 5 bine çıkarılmayı hedeflediklerini paylaşıyor.

atagame.net üzerinden çevrimiçi satışa da yönlendirme yapan Bitupcard.com'un ülkemizde artan Bitcoin ile satış yapan mekan/mağaza sayısına olumlu yansıyıp yansımayacağını da hep beraber göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.