Yeni nesil ödüllendirme platformu: Manilup

Yeni nesil ödüllendirme platformu: Manilup

Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı'nda lansmanını yapan girişimlerden birisi Manilup oldu. Yeni nesil bir ödüllendirme platformu olarak tanımlanan Manilup, şirketlerin müşterilerine sağladıkları esnek yan haklar, ödül ya da teşvikleri yönetmelerini sağlayan online bir platform sunuyor.

Manilup Kurucu Ortağı Ömer Suner'in sahnede tanıttığı Manilup, şirketlerin çalışanları, müşterileri ya da bayileri için sağladığı faydaları esnek bir çerçevede sunmasını sağlıyor. Örneğin bayisine prim ödemesi yapacak bir şirketin Manilup'la iletişime geçmesi yeterli oluyor. Bu faydanın dağıtılacağı kişiler için hesaplar oluşturan Manilup, bu kişilerle iletişime geçiyor. Bunun ardından ilgili faydadan yararlanacak kişiler Manilup hesaplarını aktive ediyor ve ödüllerini Manilup üyesi binlerce firma arasından dağıtarak bu faydaları tüketebiliyor.

DSC_2894Şirketlerse Manilup'un halihazırda anlaşmalı olduğu çok sayıda iş ortağının tekliflerini iç ve dış müşterilerine sunarak, operasyonel verimlilik sağlıyor. Yani şirketler hem bütçe hem de zamandan tasarruf edebiliyor. Manilup sistemi kurulum gerektirmiyor ve anahtar teslim bir çözüm olarak sunuluyor.

Kurumsal şirketlerde yan hakların esnekleşmesi özellikle İnsan Kaynakları (İK) yöneticilerinin uzunca süredir gündeminde ve Manilup, faydayı sağlayan şirketlerden çok son kararın çalışan, iş ortakları ya da müşteri tarafında olmasını sağlayarak buna katkı sağlıyor. Suner, yaklaşık 20 yıllık kurumsal hayat deneyiminde, birçok kişinin kendisine sunulan örneğin, diş muayenesi, akaryakıt vs gibi tanımlı ödüllerin birçok kez nakite çevrilip, farklı maksatlarla kullanıldığına tanık olduğunu anlatıyor. Tahmin ediyoruz, bu birçok kişinin aşina olduğu bir durum. Manilup bu yaygın sorunu ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Henüz geliştirilmesi devam eden Manilup, binlerce ürün ve hizmet ve yirmiden fazla şirketle yola çıkıyor. Manilup'un bugünkü iş ortakları arasında Teknosa'dan Opet'e, Migros'a kadar çok sayıda farklı perakendeci var.

manilup

İncelemek isterseniz Manilup burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.