Verifone, ödeme sistemi oyuncularını Vplatform ile destekliyor

Verifone, ödeme sistemi oyuncularını Vplatform ile destekliyor

odeme sistemleri onur altinbas verifone turkiyeÖdeme Sistemleri 2014 konferansımızda yine sektörün küresel çapta en önemli şirketlerinden Verifone'u da ağırladık. Verifone Güney Avrupa ve Rusya Genel Müdürü Onur Altınbaş, "Ödeme Sistemlerinde ve Ticarette Yeni Dönem" başlıklı bir sunum yaptı.

New York Borsası’na kote bir şirket olan Verifone, güvenli elektronik ödeme çözümleri alanında yazılım, üretim, satış ve teknik destek gibi geniş çaplı hizmetler sunuyor. Onur Altınbaş, ödeme sistemlerinin ana temas noktası olan POS cihazlarının artık eskisi gibi sabit cihazlar olmaktan çıkıp hayatımızın içine girdiğini anlatarak konuşmasına başladı.

Bugün iş yaptığımız şirketlerin çoğunun 2020 yılında bizimle olmayacağını söyleyen Onur Altınbaş, ödeme sistemleri alanında da yenilikleri takip etmeyen şirketlerin tıpkı dijital müziği reddeden şirketler gibi tarihten silineceğini söyledi.Bu alandaki gelişmelerin hayatımızdaki yerini de aşağıdaki 'Yeni Verifone' videosuyla özetlemeye çalıştı.

Sektörü tek başına domine etmek istemediklerini söyleyen Altınbaş, Vplatform adlı perakende çözüm platformunu geliştiricilere açarak gelişen ödeme sistemleri ekosistemine katkıda bulunmak istiyor.

Çalıştığınız tüm banka uygulamalarını tek cihazda toplayabilen VPlatform, ayrıntılı raporlama hizmetleri alabilmek, cep telefonu ile temassız ödeme yapabilmek ve tüm operatörlere TL yükleyebilmek gibi yetenekler sunuyor.

Türkiye'de taksilerde ödeme sistemleri ihalesini de alan Verifone'un pazardaki yeniliklerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.