SPONSORLU

Performans pazarlamasına dair her şey Performance Marketing Day 2014’te konuşuldu

Performans pazarlamasına dair her şey Performance Marketing Day 2014’te konuşuldu

Hızla büyüyen internet reklam pazarının lokomotiflerinden olan performansa dayalı internet reklamcılığının tüm detayları Performance Marketing Day 2014‘te konuşuldu. GelirOrtakları ve Digitouch Medya Grubu tarafından, Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik Webrazzi üzerinden de canlı olarak yayınlandı.

Katılımın özel davetiye ile olduğu Performance Marketing Day 2014’te açılış ve kapanış konuşmalarının haricinde 8 farklı oturumdan oluştu.

Dataya dayalı ve yeniden hedeflemeli reklam yöntemlerinin ve online müşteri kazanma stratejilerinin paylaşıldığı, yayıncıların tecrübelerini paylaştığı oturumlar, Performance Marketing Day 2014’te performans pazarlamasına dair her şeyin konuşulduğunun en önemli göstergesi.

performance-marketing-day-2014

Aralarında Markafoni kurucusu Sina Afra, Lidyana kurucusu Hakan Baş, Kliksa CEO’su Nevgül Bilsel Safkan ve Commission Junction’ın eski CEO’su Christian Geyer’in de bulunduğu yurt içinden ve yurt dışından e-ticaretin önemli 19 ismi, katılımcılara performans pazarlamasında öne çıkan noktaları paylaştı. 200’den fazla konuğun ağırlandığı etkinlikte performans pazarlamasına dair bütün konular konuşuldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.