Shapes, eşleştirme oyunlarının sıkıcılığından arındırılmış yeni bir puzzle oyunu

Shapes, eşleştirme oyunlarının sıkıcılığından arındırılmış yeni bir puzzle oyunu

İstanbul'dan Astronot Games'in geliştirdiği Shapes, kullanıcıları sadece iyi vakit geçirsin diye tasarlanmış bir oyun. Şekilleri eşleştirerek puan kazandığınız Shapes, renkli, eğlenceli ve iyi bir kullanıcı arayüzüyle geliyor. Yapımcılarının, alışılageldiğimiz puzzle ya da eşleştirme oyunlarındaki, canların dolmasını bekleme bunun için arkadaş ekleme gibi "sıkıcı faktörler" den arınmış yeni bir oyun olarak geliştirdiği Shapes, 20 Kasım'da yayınlandı.

Shapes'in yazılım tarafında Mobilika'nın kurucusu Deniz İntepe; tasarım tarafında da bağımsız UI/UX tasarımcısı Muharrem Şenyıl var. Çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra kendi ofislerinde çalışmalarına devam eden ikili, mobil oyun geliştirmek için bir araya gelip Astronot Games'i kurmuş. Shapes de Astronot Games'in ilk oyunu.

shapes

Tamamen ücretsiz olarak sunulan Shapes, şekillerden ziyade satır ve sütunları sürükleyerek oynanmasıyla farklı bir deneyim sunuyor. Sizi olabildiğince az sınırlamaya çalışan oyunda, "Zamana Karşı" veya "Hamleli" oyun modlarından birini seçebiliyorsunuz. Shapes'te eşleştirme oyunlarının olmazsa olmazı, puanınızı arttırabilmek için kullanabileceğiniz power-up'lar da var.

Shapes'in kullanıcıyı zorlamamasında gelir tarafında agresif bir model izlememesi sağlıyor. Buna karşın kullanıcılar oyun içi satın almalar yapabilecekleri seçenekler de sunuluyor. Oyun reklamlardan da gelir sağlıyor, reklam izleyerek oyunda puanınızı arttırmanız mümkün.

Facebook hesabınızla giriş yapabildiğiniz Shapes, sizi arkadaşlarınızla yarışmaya davet ediyor.

Türkçe ile birlikte, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İtalyanca dillerinde yayınlanan Shapes'i denemek isterseniz iOS için buraya, Android için buraya gitmeniz gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.