Eski çalışanlarından Tinder'a rakip olacak yeni uygulama: Bumble

Eski çalışanlarından Tinder'a rakip olacak yeni uygulama: Bumble

Tinder'ın ilk çalışanlarından oluşan bir ekip, bir araya gelerek Tinder'a direkt rakip olacak yeni bir çöpçatanlık keşif uygulaması olan Bumble için çalışmaya başladı.

Aynı zamanda YayNext adlı girişimin kurucu ortakları, Chris Gulczynski ve Sarah Mick, Bumble için ilk adımları atmaya başlarken, Tinder'dan olaylı bir şekilde ayrılan Whitney Wolfe da ekibe katıldı. Böylece Tinder'ın erken dönemde çalışan ekibin bir kısmı bumble için de birlikte çalışacak.

Facebook sayfasından alınan bilgilere göre, bumble daha güvenilir ve saygıdeğer bir uygulama olacak. Ayrıca bumble, kullanıcıların asla istenmeyen mesajlar almayacağını da vaat ediyor.

Tinder ile çok büyük benzerlikler gösteren uygulamanın Tinder'dan bazı farkları da bulunmuyor değil. Bunlardan en önemlisi de bumble'daki profil sayfalarında artık işyeri ve çalıştığınız pozisyon, mezun olduğunuz üniversite ve mezuniyet yılınız da gözükecek. Bu ufak fark bile bumble ile Tinder'ın hedef kitlesini birbirinden ayırıyor ve bumble'ı sadece dış görünüşe önem veren bir uygulama olmaktan çıkartıyor.

bumble

Londra merkezli olan şirketlerinin Bumble için milyon dolar seviyesinde yatırım aldığı da konuşulan girişimin, 2015 yılının başında uygulama mağazalarındaki yerini alması bekleniyor. Bumble'ın ilk etapta iOS versiyonunun çıkması beklendiğini de son olarak belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.