Güney Koreli SK Group, n11 dahil 8 e-ticaret sitesini Sale Alarm altında bir araya getiriyor

Güney Koreli SK Group, n11 dahil 8 e-ticaret sitesini Sale Alarm altında bir araya getiriyor

n11 sale alarm indirim alarmi android uygulama (1)Doğuş Grubu ile Türkiye'nin en iddialı pazar yeri girişimlerinden n11.com'u hayata geçiren Güney Kore’li SK Group, diğer pazar yerlerini de kapsayan mobil indirim uygulaması Sale Alarm'ı Türkiye'de yayına aldı.

Şimdilik Android için yayınlanan Sale Alarm adlı uygulama, 8 farklı e-ticaret sitesinin* indirimli ürünlerini filtreleme seçenekleriyle tek bir uygulama içinde bir araya getiriyor.

Uygulamada n11.com'un yanısıra Sahibinden ve Gittigidiyor gibi pazar yerleri de yer alıyor ve kullanıcılar istediği fiyat ve kategori özelinde indirimli ürünleri listeleyebiliyor. Arayüz tasarımı fazla dikkat çekici olmasa da ve aramalarda bazı yanlışlıklar olsa da Sale Alarm'ın işlevsel bir uygulama olduğunu ve geliştirileceğini söyleyebiliriz.

sk group n11 sale alarm indirim alarmi android uygulama

Yeni indirimli ürünleri anlık bildirimlerle haber veren uygulamadaki 'Son İncelediklerim' bölümü daha önce göz attığınız ürünlere hızlıca ulaşmanızı sağlıyor. Aramalarınızı mağaza özelinde de daraltıp genişletebiliyorsunuz.

Hemen altını çizelim bu uygulama içinde hem en yüksek indirimli ve hem de en ucuz ürünü bulmak mümkün ama uygulamada yer almayan e-ticaret sitelerinde aynı ürünün daha ucuza satılabileceğini de unutmamak gerekiyor.

Androidli bir cihazınız varsa Sale Alarm'ı Google Play'den indirebilirsiniz. iOS kullanıcısı iseniz yakında çıkacak iOS uygulaması için biraz beklemeniz gerekiyor.

*Uygulamada ürünleri yayınlanan e-ticaret siteleri; n11, Sahibinden, Gittigidiyor, Vatanbilgisayar, Hızlı Al, Gold Bilgisyar, Ebebek ve Evim.net 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.