Asparagas haber sitesi The Onion satılacak mı?

Asparagas haber sitesi The Onion satılacak mı?

Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkan ve bünyesinde sadece asparagas haberlere yer veren The Onion, Bloomberg'de yer alan bir habere göre satış işlemleri için bir finansal danışman tuttu. Bu ilgili haberin hızlıca yayılmasının ardından, The Onion çalışanlarına bir açıklama yaptı ve bu açıkalama da çalışanlara bilgi verilmesini zaruri kıldı.

The Onion'ın tüm çalışanlarına giden e-postada, şirketin finansal danışman alınma konusunun yeni olmadığını dile getirildi. Ancak The Onion'a şu anda gelen soruların, yatırımla ve tabii ki olası bir satın alma haberiyle ilgili olması da The Onion ekibinin farkında olduğu detaylardan. The Onion yapılan tarafından "satılma" dedikoduları dolaylı olarak yalanlanırken, ekiplerine ve markalarına inanan bir ortak aradıklarından bahsedildi.

Son 18 aylık dönemde ciddi bir başarı gösteren The Onion'ın, aylık ziyaret sayısının 11 milyon kişi olduğu belirtiliyor. The Onion'ın en büyük problemi çok büyük bir iş olmaması ve asparagas yayın yapan bir platform olarak, karlılık ve sürdürülebilir büyüme adına yatırımcının aklında soru işaretleri barındırıyor olması. The Onion ekibi bu aşamada bir yatırım baktıklarını doğrulamış oldu ve The Onion'ın durumu böylesine netken, yatırımcı görüşmelerine başlaması gecikmeyebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.