G3 Forum: 'Yırtıcı Fikirler', Ali Sabancı ve Acun Ilıcalı

G3 Forum: 'Yırtıcı Fikirler', Ali Sabancı ve Acun Ilıcalı

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan ve ülkemizde girişimcilik alanında önemli etkinliklerden sayılan G3 Forum (Geleceğin Gücü Girişimciler) bu yıl yine ilgi çekici konuşmacılarla 18 Kasım'da İstanbul'da düzenleniyor.

Etkinlikte katılımcılar yine mentörlerle buluşarak geniş bir alanda tartışma imkanına sahip olacaklar, paralel panellerde Türkiye Ekonomisi 2023 vizyonu çerçevesinde girişimciliğin öngörülen rolü ve kalkınma ajanslarının bölgesel girişimcilikteki rolü üzerine bilgi ve vizyon edinecekler.

Bu yıl "kaplan gibi cesur musun, kurt gibi cin fikirli misin, şahin gibi ileri görüşlü müsün, baykuş gibi bilge misin?" ana temasıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılar yine bir önceki yıllarda olduğu gibi 15 dakikalık rotasyonlarla 90 kişilik mentor grubuyla buluşup, hukuktan yatırıma bir çok alanda soru sorma imkanı bulacak. İnternet ekosisteminden öncü onlarca katılımcılının yer aldığı etkinlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz ay içerisinde Kanal D ana haberin başına geçen Cüneyt Özdemir konuşmacılar arasında yer alıyor.

Etkinliğin katılımcılarına baktığımızda Ali Karabey, Hasan Aslanoba, Barış Aksoy, Çağlar Erol, Nevzat Aydın, Emre Kurttepeli gibi internet ekosistemin önde gelen isimlerinin yanında Ali Sabancı, Rifat Hisarcıklıoğlu, Acun Ilıcalı ve Ümit Kiler gibi Türkiye'de iş dünyasının önde gelenlerinin bulunduğunu da görüyoruz. 18 Kasım'da Suada'da düzenlenecek etkinliğin katılım ücreti 20 TL. Bu katılım ücretinin sembolik olduğunu ve tüm gelirin Lösev'e bağışlanacağını belirtelim.

Etkinliğin programı şöyle:

Program:

09:00-10:00 - Kayıt

10:00-12:00 - Yuvarlak Masa

12:00-13:00 - Yemek

13:30-14:00 - Açılış Konuşmaları (Gülden Yılmaz, Gökhan Öğüt, Gökhan Mendi)

14:00-15:00 - Cevdet Yılmaz , Rifat Hisarcıklıoğlu ve Cüneyt Özdemir ile Panel

15:00-15:30 - Kahve Arası

15:30-16:30 - Acun Ilıcalı ve Ali Sabancı ile Panel

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.