Enuygun.com, size en uygun cep telefonu tarifesine ulaşmanızı sağlayan servisini yeniledi

Enuygun.com, size en uygun cep telefonu tarifesine ulaşmanızı sağlayan servisini yeniledi

Enuygun.com'un ilk servisi olma özelliğindeki GSM sayfaları, uzun bir süre sonra yenilendi. GSM operatörleri tarafından sunulan yüzlerce tekliften kendileri için en uygun olanı seçmesine yardımcı olmayı amaçlayan sayfalar, 490 tarife, 214 paket, 87 telefon, tarife kullanım detayları, tarife aşım ücretleri ve tarifelerin alabileceği paketleri kapsıyor.

Enuygun.com’un yenilenen GSM tarifeleri sayfasında kullanıcının kendisi için en uygun teklifi bulması için önce ihtiyacını belirlemesi gerekiyor. İnternet kullanımı, konuşma süresi ve kullanmak istediğiniz mesaj sayısı aralığını belirledikten sonra, teklifi birlikte almak istediğiniz bir telefon varsa, marka ve modelini belirtiyorsunuz.

Screen Shot 2014-11-11 at 11.34.29

Seçtiğiniz filtrelere uygun olarak listelenen arama sonuçlarından paketler en uygun fiyata göre sıralanıyor.  Sıralanan seçenekler arasından en fazla üçünü seçerek birbiriyle kıyaslamanız da mümkün. Eğer yaptığınız aramayı, bireysel-kurumsal, faturalı-faturasız ya da operatör bazında detaylandırmak istiyorsanız, yandaki menüden arama sonuçlarınıza ek filtreler ekleyebiliyorsunuz.

Enuygun.com GSM sayfasında, diğer listelemelerinde olduğu gibi, arama sonuçlarında üst sırada yer almak isteyen markalar için sponsorlu bir alan da bulunuyor. Mobil de düşünülerek yenilenen sayfa responsive olarak tasarlanmış.

Hatırlayacağınız gibi GSM operatörleri, kullanıcıların kendi tarifeleri arasında kıyas yapmasını sağlayan test sayfalarını geçtiğimiz yıldan itibaren yayınlamaya başlamıştı.

İncelemek isterseniz, enuygun.com/gsm adresine gidebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.