GTA 5 yeni nesil konsollara ve PC'ye FPS moduyla geliyor

Rockstar Games'in efsanevi oyun serisi Grand Theft Auto'nun beşinci ve son oyunu, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkmak için gün saymaya başladı.
GTA 5 yeni nesil konsollara ve PC'ye FPS moduyla geliyor

GTA5-FPS-moduRockstar Games'in efsanevi oyun serisi Grand Theft Auto'nun beşinci ve son oyunu, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkmak için gün saymaya başladı.

PlayStation 3 ve Xbox 360 için daha önce piyasaya çıkan GTA V'in PC'ye de gelmesi için büyük kampanyalar başlatılmış ve pek çok imza toplanmıştı.

Rockstar Games'in yaptığı son açıklama ve artık oynanış videolarının yayılmasıyla birlikte artık söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü ve Grand Theft Auto 5'te bir FPS, yani birincil tekil şahıs kamerası özelliği olması kesinleşti.

Bu özellik, pek çok GTA oyuncusu tarafından merakla bekleniyordu. Seri GTA 2'den sonraki oyunu GTA 3'te, 2 boyuttan 3 boyuta geçmiş ve seri başarısını bugüne dek katlayarak sürdürmeyi başarmıştı. Şimdi bu yeni kamera açısı sayesinde aslında karşımızda adeta yepyeni bir oynanışa sahip oyun bulacağız.

GTA 5'in yeni nesil konsollara ve PC'ye gelen versiyonunda yabani hayatta yaşayan 20 hayvan, sokaktaki kediler ve ekstra 100 şarkı bulunacak. Tabii ki oyun içi ekstra özelliklerin yanı sıra, yeni nesil konsollar için geliştirilen versiyonda yeni bir ışıklandırma motoru kullanılmış ve tasarımlarda ekstra detaylar hakim olacak. Bununla birlikte, GTA 5'in PC versiyonu 4K görüntü kalitesini destekleyecek.

Hemen aşağıdan, GTA 5 için yayınlanmış ve FPS kamerasından oynanış deneyimini gösteren bir videoyu izleyebilirsiniz. Son olarak, GTA 5'in 18 Kasım'da raflardaki yerini alacağını da belirtmiş olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.