500 Startups'ın 10. dönem girişimleri sunum gününde sahne aldı

500 Startups'ın 10. dönem girişimleri sunum gününde sahne aldı

Silikon Vadisi'nin en aktif girişim hızlandırma programlarından biri olan 500 Startups'ın yeni sunum gününde bir kez daha Silikon Vadisi'nin gelecek vaadeden girişimleri sahne aldı. 500 Startups'ın 10. döneminde 29 yeni girişim kendini basına ve yatırımcılara tanıtan sunumlar (bkz: Slideshare) yaptı.

Dave Mclure'ın kurucusu olduğu 500 Startups bildiğiniz gibi gelecek vaadeden çok sayıda girişime küçük yatırımlar yapmayı tercih ediyor. Bu sayede bir çok girişimci hayalini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşıyor. Bugün sahneye çıkan girişimler de özellikle spor, mobil reklam ve büyük veri alanında ses getirmek için sahnedeydi.

Daha önce sizlere tam listesini paylaştığımız 10. dönem 500 Startups girişimleri arasında ücretsiz bir özel spor asistanı uygulaması olan Gymtrack, müzik videolarını milyonlara ulaştırmayı hedefleyen Promolta, çocuk bakıcısı veya okul öncesi eğitim kurumu bulmanızı sağlayan Carelulu.com, yerel mobil reklam uygulaması Rainlocal, video reklam hazırlama aracı Shakr, mobil uygulamaların kullanıcı deneyimini geliştirmek isteyen Uxcam, teknolojik aletleri geri dönüştüren Revivn ve kolay e-ticaret altyapısı Shopline dikkat çeken girişimlerden oldu.

Bu girişimlerin nasıl bir gelişme göstereceğini ve hangilerinin çıkış yapabileceğini görmek için biraz beklememiz gerekiyor. Eğer kaçırdıysanız Mayıs ayında paylaştığımız dikkat çeken 10 500 Startups mezunu girişimi de şuradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.