Gmail uygulamasına Yahoo ve Outlook e-posta hesabı kurmak çok yakında mümkün olabilir

Gmail uygulamasına Yahoo ve Outlook e-posta hesabı kurmak çok yakında mümkün olabilir

Gmail'in Android uygulaması, yakın gelecekte artık sadece Gmail uzantılı e-posta adreslerinin değil, farklı e-posta servisleri için de bir mail istemcisi haline gelebilir.

Droid Life ve Android Police gibi web siteleri aracılığıyla basına sızan haberlere göre, Google kendine ait olan Gmail uygulamasını Material Design ile birlikte, Android Lollipop sürümün dinamiklerine sadık olacak şekilde güncelleyecek ve Gmail uygulamasının 5.0 versiyonuna, üçüncü parti e-posta hesaplarının kurulumu yapılabilecek.

Kasım ayının hemen başında, Nexus 6 ve Nexus 9'un piyasaya çıkması ile birlikte yayınlanması beklenen güncellemede, Yahoo ve Outlook.com e-posta hizmetlerinin kurulumları yapılacağı ekran görüntülerinde açıkça gözüküyor. Bununla birlikte Gmail, daha fazla mail istemcisiyle de anlaşmış olabilir ve sahip olduğunuz alan adlarının e-posta hesapları da Gmail uygulamasına kurulabilir.

Konuyla ilgili henüz kesin bir duyuru yapmayan Google'ın, güncellenen Gmail uygulaması üstünde @gmail.com adreslerin kullanılması konusunda ısrarcı olmaması önemli bir gelişme olarak nitelendirilebilir. Böylece Gmail uygulaması, daha geniş bir kitle tarafından kullanılabilecek ve Gmail'in gelen kutusu deneyiminden faydalanabilir olacak.

Screen Shot 2014-10-20 at 22.05.59

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.