Facebook Messenger için ilk video reklam yayınlandı

Facebook Messenger için ilk video reklam yayınlandı

Mesajlaşma uygulamaları büyük bir hızla büyümeyi sürdürüyor ve bunun SMS kullanımını dahi azalttığı artık resmi olarak kanıtlanmış durumda.

Facebook da bu alanda, kendi mesajlaşma ürününü mobil tarafta ayrı bir ürün haline getirerek, Facebook Messenger uygulamasını yaratmıştı. Facebook uygulamasından bağımsız olarak ancak Facebook hesabınızdaki mesajlarınızı baz alarak çalışan Facebook Messenger, ilk video reklamını yayınladı.

Facebook, WhatsApp'i satın almasının ardından böyle bir video reklam yaparak mesajlaşma uygulaması konusunda Facebook Messenger'ı referans göstermesi her ne kadar kafa karıştırıcı olsa da, Facebook'un kendi içerisinde sahip olduğu iki ürünü birbiriyle rekabete soktuğunu belirtmemiz tahminim yanlış olmaz. Kısa bir süre önce Facebook mesajlarına mobil olarak erişilmek isteyen Facebook kullanıcıları, Facebook Messenger uygulamasını da kullamaları için zorlanmış, bu durum bazı kullanıcıların büyük tepkisini çekmişti.

Son dönemde para gönderme gibi ek özelliklerin de eklenebileceği konuşulan Facebook Messenger'ın ilk reklam videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.