SortPad: Fotoğraflarınızı çok hızlı bir şekilde organize etmenizi sağlayacak yenilikçi uygulama

SortPad: Fotoğraflarınızı çok hızlı bir şekilde organize etmenizi sağlayacak yenilikçi uygulama

TechCrunch Disrupt Europe'ta Türkiye'den de bir girişimin dahil olduğu Startup Alley bölümü ilgi çekiyor. Webrazzi'nin kurucusu Arda Kutsal ve Co-Editörü Ali Altuğ Koca da Londra'da etkinliği yakından takip ediyor ve farklı bilgiler aktarmaya devam ediyoruz.

Startup Alley'e Macaristan'dan katılan Sortpadapp.com da dikkat çeken girişimlerden biri. Şimdilik sadece iOS için geliştirilen uygulama fotoğraflarınızı hızlıca seçip ayrıştırmanızı sağlıyor. Kendisi fotoğraf yedeklemesi yapmayan SortPad, sadece mevcut fotoğraflarınızı bir akış halinde göstererek onları sağa ve sola kaydırmalarla farklı kanallara aktarmanızı, silmenizi veya paylaşmanızı sağlıyor.

Örnek vermek gerekirse fotoğraflarınızı tek hareketle Dropbox'a atabilir, silebilir, Facebook'ta paylaşabilir, kategorilendirebilir veya favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Aşağıdaki videoda nasıl kullanıldığını ayrıntılı şekilde görebileceğiniz SortPad'ın kurucusu bu şekilde yarım saat içinde 1000 fotoğrafa kadar ayrıştırma yapılabildiğini söylüyor. Kesinlikle yeni bir deneyim sunduğunu söyleyebileceğimiz bu uygulamayı kullanmak için sortpadapp.com'u ziyaret edip e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.