BTK'ya gelen şikayetlerin sektörel bazda dağılımı [Webrazzi PRO]

BTK'ya gelen şikayetlerin sektörel bazda dağılımı [Webrazzi PRO]

Bir haftanın daha sonuna gelmişken yine bir 'haftanın grafiği' yazımızla karşınızdayız. Bu yazımızın konusu ise kullanıcıların BTK'ya (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) yaptığı şikayetlerin sektörel olarak dağılımı.

Aşağıda detaylıca inceleyebileceğiniz grafiğe göre BTK'ya gelen şikayetlerin yüzde 48,45 oranıyla en büyük çoğunluğunu GSM şirketleri üstleniyor. İkinci sırada yüzde 32 ile internet şikayetleri, üçüncü sırada da yüzde 12,16 ile uygu platformları yer alıyor. Yüzde 6,96 ile sabit telefonlar dördüncü ve yüzde 0,44 ile de kablo TV beşinci sırada.

Bu arada hemen aşağıdaki grafikte yer alan rakamların 2014 yılının 2. çeyreğine ait olduğunu da ekleyelim.

btk-sikayetlerin-sektorel-olarak-dagilimi

Webrazzi PRO nedir, ne işe yarar?

THY, Akbank, Turkcell, Google, Revo Capital, BKM, Limango ve n11.com gibi çok sayıda şirket tarafından kullanılan Webrazzi PRO için, dijital sektörün bilgi merkezi diyebiliriz.

Webrazzi PRO’da e-ticaret, ödeme sistemleri, sosyal medya, dijital pazarlama, oyun ve donanım gibi çok sayıda konu başlığı hakkında 2000’in üzerinde istatistik ve 10’larca özel not bulabilirsiniz. Veriye dayalı düşünme alışkanlığı kazandıran Webrazzi PRO’nun aynı zamanda sektörel sunum ya da rapor hazırlarken de oldukça faydalı olduğunu söyleyebiliriz.

Örnek olarak Webrazzi PRO verileriyle hazırlanan 45 Saniyede Türkiye E-Ticaret Pazarı başlıklı video’yu şuradan izleyebilir, ya da haftanın grafiği yazı dizimize buradan ulaşabilirsiniz.

(Görsel kaynak: mangostock/Shutterstock)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.