Online ev egzersizleri girişimi Yoogaia 500 bin euro yatırım aldı

Online ev egzersizleri girişimi Yoogaia 500 bin euro yatırım aldı

Finlandiya merkezli online ev egzersizleri girişimi Yoogaia, 500 bin Euro'luk bir yatırım aldığını duyurdu. Ev ortamında, kendi başınıza uygulayabileceğiniz farklı tekniklerle size çeşitliğ eğitimler sunan Yoogaia'nın oldukça mantıklı bir girişim olduğunu söyleyebiliriz.

Çoğu insanın, spor salonlarına gidecek vakitleri ya da özel hoca tutmak için ayıracak büyük bir bütçeleri olmayabiliyor. Bu noktada devreye giren online kurslar, yine profesyonel ve işinin ehli hocalardan internet ortamında istediğiniz dersi almanızı sağlıyor ve egzersiz yapma konusunda sizi teşvik ediyor.

Online yoga stüdyosu, aldığı 500 bin Euro'luk tohum yatırımıyla, dünya çapında büyümeyi hedefleyecek. Aynı şekilde gelen yatıırmla birlikte Yoogaia ekibi de büyüyecek ve daha çok yoga eğitmeni Yoogaia bünyesinde yer almaya başlayacak.

Yoogaia'nın gelir modeli aylık üyelik modeline göre kurulmuş. 1 aylık üyeliğin bedeli, 19.99 € olarak belirlenmiş. 4 aylık ya da yıllık abonelik seçenekleriyle size biraz daha cazip aylık bedeller yansıtılıyor. Girişim, topladığı 500 bin Euro'luk yatırımın 300 bin Euro'luk kısmını bir Nordik VC şirketi olan Inventure'dan almış, kalan 100 bin Euro'luk kısım farklı melek yatırımcılara, son 100 bin Euro'luk kısım ise kitle fonlama aracılığıyla toplamayı başarmış.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.