Türkiye'nin LinkedIn kullanıcı sayısı: 3,7 milyon [Webrazzi PRO]

Türkiye'nin LinkedIn kullanıcı sayısı: 3,7 milyon [Webrazzi PRO]

Bir haftanın daha sonuna gelirken Webrazzi PRO'da haftanın en çok ilginizi çekeceğini düşündüğümüz içeriği ile yine karşınızdayız. Bu arada 'haftanın grafiği' adını verdiğimiz yazı dizimize buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal ağları kullanım alışkanlığı olarak dünya çapında bir ünü bulunan ülkemizde kaç LinkedIn kullanıcı var hiç merak ettiniz mi? Facebook'ta 30, Twitter'da da 10 milyonun üzerinde kullanıcı bulunduran Türkiye'nin profesyonel iş ağı LinkedIn'de ise 3,710 milyonun üzerinde bulunuyor.

LinkedIn tarafından 2014 yılının Eylül ayında yapılan resmi açıklamaya göre şirketin ABD'den 111 milyon, Hindistan'dan 29 milyon, Brezilya'dan 19 milyon ve İngiltere'den de 17 milyon üyesi bulunuyor.

LinkedIn üzerinde en çok üyesi bulunan ilk 20 ülkenin listelendiği ve hemen aşağıdan detaylıca inceleyebileceğiniz listede Türkiye 19. sırada.

linkedin-kullanici-sayisi

Webrazzi PRO nedir?

Webrazzi PRO’ya da değinmek gerekirse; 2013 yılının Nisan ayında yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO, dijital sektör için Profesyoneller için Bilgi Merkezi konumunda. İçerisinde internet ve teknoloji sektörlerine dair 2000′in üzerinde grafik barındıran Webrazzi PRO, aynı zamanda veri ortaklarıyla da öne çıkıyor.

Aralarında Deloitte, Nielsen, Mobilike, Kariyer.net, akakce.com ve Gold.com.tr gibi şirketlerin de bulunduğu veri ortakları, internet ortamında halka açık olarak bulunmayan çok sayıda veriyi Webrazzi PRO kullanıcılarıyla paylaşıyor. Bu arada Webrazzi PRO’daki ilk 1000 içeriği detaylıca gözler önüne seren infografiğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Webrazzi PRO’nun fiyatlandırmasıyla ilgili olarak detaylara buradan bakabilirsiniz. Platform hakkındaki soru, görüş ve önerilerinizi ise bize [email protected] e-posta adresinden iletmeniz mümkün.

(Görsel kaynak: JuliusKielaitis/Shutterstock)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.