Begümhan Doğan Faralyalı: Girişimcilere kapımız açık

Begümhan Doğan Faralyalı: Girişimcilere kapımız açık

Başladığı heyecanla devam eden Webrazzi Summit 2014'te Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı Türkiye nüfusunun yarısına temas ettiklerini belirtti.

Arda Kutsal ile söyleşiye katılan Begümhan Doğan dergilerin aylık 20 milyon kişiye ulaştığını, D&R ve idefix'in 2,5 milyon kişiye ulaştığını belirtti. Hürriyet, Radikal, Posta ve Fanatik'le aylık 5 milyon kişiye ulaştığıklarına değinirken KanalD ve  CNN TÜRK başta olmak üzere televizyon kanallarıyla 25 milyon kişiye ulaştıklarını açıkladı.

Hürriyet Sosyal'i başarılı bulan Begümhan Doğan Faralyalı 1 milyon kişiye ulaştıklarını paylaştı. İlerleyen dönemde girişimcilere özel yatırımların geleceğini belirtirken dikkat çektiği noktaysa şimdiye kadar yapılan yatırımlardan çoğunluk hisselerini aldılarını paylaştı. Bu konudaysa çoğunluk hisse almanın girişimciyi devre dışı bıraktığı için girişimin başarısız olma riskini artırdığını sözlerine ekledi.

IMG_5337

Yurt içinde ve dışında bireysel yatırımları bulunduğunu belirten Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı  girişimleri açıklamadığını belirtelim. Girişimcilerin kendileriyle irtibata geçmesi durumda yatırım düşünebileceklerini belirtirken ulaşılmaz değiliz, girişimciler yeter ki ulaşsın diye paylaştı.

Sadece para yatırımının değil yurt dışında medya desteğine karşılık hisse satın alması gibi opsiyonları incelediklerini de belirten Begümhan Doğan Faralyalı böylece girişimciye destek olmak adına hazırlıkların çeşitli şekilde yürütüldüğünü de açıklamış oluyor. Böylece girişimciler için ilerleyen dönemde televizyonda dahil olmak üzere farklı desteklere karşılık yatırım alma gibi opsiyonlar mevcut olacağını söylememiz mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.