Girişim Ofisleri Avrupa'da: İlk durağımız paylaşım ekonomisinin yükselen yıldızı BlaBlaCar

Webrazzi TV'nin en ilgi çeken programı şüphesiz Girişim Ofisleri oldu bugüne kadar. Program konseptlerini belirlerken açıkçası bunu da öngörmüştük. İnternet ekonomisi ve teknoloji dünyasıyla yakından alakalı okuyucularımız haberleri Webrazzi'den takip ederken, bir yandan da hızla serpilen bu sektördeki rakip ve yandaşlarının çalışma ortamlarını elbette merak edecekti. Ümit Öncel'in büyük başarıyla hazırlayıp sunduğu Girişim Ofisleri neticede popülaritesinden hiç br şey yitirmeden 2.5 yılı tamamladı.

Geçen süre zarfında Türkiye'deki girişimci ve yatırımcıların kapsama alanları genişledi, gözler küresel pazarlara çevrildi. Yeni sezona hazırlanırken biz de bu paralelde konseptimizi genişletmek, kameramızı yurtdışındaki örnek girişimlere çevirmek istedik.

Girişim Ofisleri Avrupa'nın ilk durağı kıtanın en büyük paylaşım ekomomisi girişimlerinden BlaBlaCar'ın Paris'teki ofisi. Bizi şirketin kurucularından ve COO'su Nicolas Brusson ağırladı, ofisi gezdirirken şirket hakkında bilgileri paylaştı. Hatırlatmadan geçmeyelim, Nicolas 25 Eylül'de Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2014'ün de konuşmacılarından. Son not olarak çekimlerin Webrazzi English yayınımız çerçevesinde gerçekleştirdiğini ve şimdilik altyazı desteğimizin olmadığını ekleyeyim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.