Brand-Store, e-ticaret sitelerindeki ürünleri bir araya getiren yeni bir girişim

Brand-Store.com,  e-ticaret sitelerindeki ürünleri bir araya getiren ve gelir ortaklığı modelini denemek isteyen yeni bir girişim.
Brand-Store, e-ticaret sitelerindeki ürünleri bir araya getiren yeni bir girişim

Brand-Store.com,  e-ticaret sitelerindeki ürünleri bir araya getiren ve gelir ortaklığı modelini denemek isteyen yeni bir girişim. Online satış kanallarını kullanan marka ve mağazaları bir araya getiren platform, giyimden ev tekstiline, mobilyadan elektronik aksesuarlara kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kullanıcıların tek bir platformda aradıkları "herşeyi" bulabildikleri bir ortam sunmayı amaçladıklarını söyleyen Brand-Store kurucusu Fulya Çimen, online alışveriş yapan "herkesi" hedeflediklerini belirtiyor.

Brand-Store.com geçtiğimiz Nisan ayında kurulmuş. Çimen, yaklaşık beş aydır aktif olan sitede bugün 4 binin üzerinde markanın bulunduğunu söylüyor. Brand-Store'un hedefi ürün sayısını 2 milyon adete çıkarmak ve önümüzdeki üç yıl içinde online alışverişin ana sayfası olmak.

brandstore 2

Brand-Store.com arama odaklı bir site olarak kurgulanmış. Sitede, arama fonksiyonunun işleyişi sadece ürün isimlerinde/tanımlarında geçen kelimelerin taranması ile değil ürünlerin manuel olarak atandığı filtrelemeler içinde de yapılıyor. Kullanıcıların aradığını kısa sürede bulması ve en kısa sürede satın alma noktasına yönlendirilmesi sitenin temel çalışma prensiplerinden biri. Marka, mağaza, cinsiyet, renk, kategori ve fiyat aralığı seçenekleri kullanılarak, sadece  ürün grubu ya da tek bir ürün ile ilgili arama yapılabiliyor veya ürün özelliklerini girerek arama kutusu kullanılabiliyor.

Fulya Çimen, Brand-Store.com’da alışverişi sonuçlandırmanın ve markanın kendi websitesine gitmenin affiliate sistemi kullanan birçok e-ticaret sitesine göre daha kolay olduğunu söylüyor. Bu şekilde farklılaşmak isteyen Brand-Store, markaları gruplama sistemi içinde sunuyor.

brand store 3

Brand-Store, gelirlerini affiliate modelinde elde ettiği komisyonlardan sağlıyor. Site üzerinde alışveriş yapılmıyor, kullanıcılar doğrudan ilgili mağazaya yönlendiriliyor. Site, üyeliklerle bağlılık kazanmayı hedefliyor. Brand-Store'a üye olan kullanıcılar ürünleri favorilerine ekleyebiliyor ve ‘alarm’ butonu ile seçtikleri ürün indirime girdiği takdirde hemen haberdar olabiliyor.

Bugüne kadar MVK Trade & Invest'ten 350 bin liralık yatırım alan Brand-Store, bu alanda liderlik için yarışmaya hazırlanıyor. İncelemek isterseniz Brand-Store.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.