Yarın gerçekleşecek PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'ne 5 kişilik yerimiz var #pilottzirve

Yarın gerçekleşecek PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'ne 5 kişilik yerimiz var #pilottzirve

Türk Telekom’un girişim hızlandırma programı PİLOTT'un 2. dönem girişimcileri yarın (10 Eylül) gerçekleşecek olan "PİLOTT Girişimcilik Zirvesi"nde yatırımcıların karşısına çıkacak ve sunumlarını yapacaklar.

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan'ında katılacağı etkinlik dünyadan ve Türkiye’den önemli markaları, girişimcileri ve konuşmacıları buluşturacak. Zirvede ayrıca PİLOTT Programı girişimleri arasından en başarılı ilk 3 proje de belirlenecek.

Airbnb Avrupa Operasyon Direktörü Pawel Majak, Ali Sabancı, Cem Sertoğlu, Cenk Bayraktar, Hasan Aslanoba, Leyla Alaton,Numan Numan, Uber Avrupa Büyümeden Sorumlu Direktörü Patrick Studener, Avrupa Yatırım Bankası Ekonomisti Jusi Hatonen ve daha bir çok önemli ismin katılacağı zirve 13:30'a kadar sürecek.

Girişimcilik ekosistemini güçlendirmek ve onlarla iş birliği yapmak amacıyla yürütülen PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'ne sadece davetliler katılabiliyor ama Webrazzi okuyucuları arasından 5 kişi de yarınki sıcak atmosferde yer alabilecek.

Girişimcilikle ilgili fikrinizi Twitter'da paylaşın, Zirveye katılın

Yarın sabah Beşiktaş'taki Shangri-La Otel'de düzenlenecek olan etkinliğe katılmak için tek yapmanız gereken #pilottzirve etiketiyle girişimcilik hakkında bir Twitter iletisi (tweet) paylaşmak. En çok retweet alan 5 kişi Türk Telekom tarafından PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'ne davet edilecek.

Yarın sunum yapacak 10 girişimi daha önce sizlerle paylaşmıştık ve PİLOTT'un ilk dönem raporunda bu girişimlerden 1 tanesinin yatırım aldığını öğrendik. İki girişim ise Türk Telekom ile ticari işbirliği yapmış ve 7 tanesi Türk Telekom ile işbirliği sürecindeymiş. Kısacası PİLOTT girişimcileri uçurmaya başlamış ama yarınki etkinlik kimin daha yükseklere çıkacağını göstermek adına fikir verecek.

Eğer bu etkinlikte olmak isterseniz #pilottzirve etiketiyle girişimcilik hakkındaki fikrinizi Twitter'da paylaşmayı ihmal etmeyin.

Yarın etkinliğe katılamayacak olan Webrazzi üzerinden canlı yayınla programı takip edebilir.

Etlinlik programına aşağıda ulaşabilirsiniz.

pilott-etkinlik-programi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.