Flipboard, Ultravisual'ı satın aldı

Flipboard, Ultravisual adındaki yaratıcı sosyal ağ girişimini satın alarak, tüm ekibiyle birlikte bünyesine kattığını resmi blogu üzerinden duyurdu.

Ultravisual yaratıcı insanlar için ilham kaynağı olma, işlerini sergileme ve diğer kullanıcılarla ortak iş birlikleri yapmanızı imkan sağlayan bir sosyal ağ olarak konumlandırılmış bir mobil uygulama.

Kullanıcılarının kişisel dergilerini oluşturmasını sağlayan Flipboard uygulaması ise deneyimi daha ileriye taşımak ve kullanıcıların kendi dergilerini oluştururken mükemmel bir deneyim yaşatmak istiyor. Flipboard'ın amacı Ultravisual ekibinin Flipboard'a özellikle görsel olarak destek verebiliyor olmasını sağlamak.

Satın almanın rakamlarıyla ilgili bir detay açıklanmamış olsa da, Flipboard Ultravisual satın almasıyla bir yetenek satın alması yapmış oldu ve ekip, 6 ay kadar daha Ultravisiual uygulamasının operasyonel faaliyetlerine devam ediyor olacak. Sonrasın ise Flipboard'un kurucusu Neil Voss ve ekibi, Flipboard'un New York'ta merkezinde, Flipboard için çalışmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.