Bugüne kadar geliştirilen en iyi kablosuz hoparlör olma iddiasında Core, tüm sesleri küçük bir kutuya sığdırıyor

Bugüne kadar geliştirilmiş en iyi kablosuz hoparlör olma iddiasındaki Core, hareketle kontrolden iPhone 6'yla da gelmesi beklenen NFC'ye kadar birbirinden havalı özelliklere sahip.
Bugüne kadar geliştirilen en iyi kablosuz hoparlör olma iddiasında Core, tüm sesleri küçük bir kutuya sığdırıyor

core

Bugüne kadar geliştirilmiş en iyi kablosuz hoparlör olma iddiasındaki Core, hareketle kontrolden iPhone 6'yla da gelmesi beklenen NFC'ye kadar birbirinden havalı özelliklere sahip. Ancak ürün asıl farkı, sesi ortama yayma konusunda yeni bir teknoloji geliştirmesiyle yaratıyor.

"Dalga alanı sentezi" adı verilen bir ses işleme tekniği kullanan cihaz, böylelikle sanal bir akustik sahne oluşturuyor. Geleneksel stereo hoparlörlerde, dinleyicilerin dengeli bir ses duyması için her iki hoparlörden gelen ses dalgalarının kesiştiği "sweet spot" adı verilen alanda konumlanması gerekiyor.

Core ise bu sorunu ses dalgalarını holografik olarak dağılmasını sağlayan teknolojisiyle ortadan kaldırıyor. Yani Core, dinleyicileri için ortamdaki her noktayı sweet spot haline getirme iddiasında.

core sweet spot

Akıllı ses sistemleri üreten Mass Fidelity imzasını taşıyan Core, IndieGoGo'da 4 Eylül'de başlattığı 48 bin dolarlık fon hedefini kısa sürede aşarak yaklaşık 290 bin dolar finansal destek almış. Ürünün tekil ve çift paketler halinde satıldığı indirimli tekliflerin bir kısmı da şimdiden tükenmiş.

core hand

Akıllı telefon, tablet, laptop ya da PC'nize Bluetooth ile bağlanan Core, cihazınızda çalmakta olduğunuz (Spotify, iTunes ya da albümüzden) herhangi bir müziği oynatabiliyor. Avuç içine sığabilecek kadar küçük boyutlardaki cihaz, kablosuz olmasıyla her yere kolaylıkla taşınabiliyor.

Pil ömrü 12 saat olduğu belirtilen Core, Class 1 Bluetooth bağlantısıyla piyasadaki ikinci sınıf bağlantı kullanan benzerlerine göre daha iyi bir bağlantı sağlıyor.

İncelemek isterseniz Core burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.