Kartvizit.com.tr, kartvizit dikeyinde bir online matbaa şirketi

Kartvizit.com.tr, kartvizit dikeyinde bir online matbaa şirketi

Sipariş odaklı çalışan geleneksel şirketlerin satış kanallarına hızla e-ticareti adapte ettiği bir dönemdeyiz ve matbaalar da bu trendin dışında değil. Yer yer gündemimize aldığımız online matbaa girişimleri, müşterilerinin tüm baskı ihtiyaçlarına cevap vermek için rekabet halindeler. Kartvizit.com.tr ise bu pazarda adından anlaşıldığı gibi, kartvizit dikeyine odaklanıyor ve bugün 15 bin müşteriye hizmet verdiğini söylüyor.

Kartvizitlerin hızla dijitalleşmesi gerektiğini düşünenlerdenseniz, girişimin "demode" olduğuna karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Katıldığınız ulusal ya da uluslararası toplantılar/etkinliklerde tanıştığınız insanların ne kadarıyla dijital kart değişimi yapabildiniz? Bu kişilerin ne kadarı teknoloji sektörünün dışındaydı? Kartvizit, istesek de istemesek de hala satıyor.

kartvizit.com.tr

Kökleri 2006 yılına giden kartvizit.com.tr, online matbaa girişimlerinin birçoğu gibi önce geleneksel modelle çalışmaya başlayan bir şirket. Kurucuları İbrahim Astenah ve Ümit Astenah, iki yıllık bir geliştirme sürecinin ardından 2011 yılından itibaren müşteri portföyünü kartvizit.com.tr'ye taşımış.

Kendi verilerine göre günlük bin 200 tekil ziyaretçi ve 100'e yakın sipariş alan kartvizit.com.tr'de 4 bin 343 adet tasarım yer alıyor. Şirketin yaklaşımına göre, Türkiye'de basım yayın ambalaj sektöründe online kanal satışları tüm satışlara oranı yüzde 10 civarında ve artmaya devam edecek.

kartvizit.com.tr

Kartvizit.com.tr'de,  hazır kartvizit tasarımları arasından seçtiklerinizi dilerseniz kendiniz sayfada kişiselleştirebiliyor ya da tasarlat talebinizi açabiliyorsunuz. Kağıt ve adet seçimiyle birlkte sipariş verebiliyorsunuz. Seçimlerinize göre aynı gün teslimat teklifi bulunan Kartvizit.com.tr'nin ödeme seçenekleri arasında PayU opsiyonu da bulunuyor.

Dijital kartvizitler, ana akım bir etki yarataıncaya kadar, incelemek isterseniz kartvizit.com.tr burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.