'IKEA'da bir gece' için Airbnb'de rezervasyonlar açıldı

'IKEA'da bir gece' için Airbnb'de rezervasyonlar açıldı

Gündüz iğne atsan yere düşmeyen IKEA'nın mağazasındaki yatakları akşam Airbnb'i üzerinden kiralaması kulağa garip gelse de çok da uzak gelmiyor değil mi? IKEA Avustralya'da Airbnb üzerinden mağazadaki konsept odaları konaklamaya açtı. Mağazanın tanıtım kampanyasının bir kanalı olarak Airbnb'yi kulanan IKEA sürekli olmasa da 31 Ağustos gecesi için misafirlerini bekliyor.

Akıllara 500 Days of Summer filmini getiren IKEA'nın kampanyasında Sydney'de yeni açılan mağazada konaklamanın bedeliyse ülkemiz para birimiyle 24 TL. Tanıtımı yaparken para almak, sadece zekice kurgulanmış dijital pazarlama kampanyasının güzel bir ürünü. Parayı veren herkesin kalamadığını da değinmek lazım talebin fazla olacağını öngören IKEA 25 kelimelik bir soru sorarak konaklama yapacak kişileri seçiyor.

ikea-airbnb

Gelecek hafta toplam başvuru sayısını paylaşacak olurlarsa uluslararası ilgiden ziyade yerelde ilgiyi de görebileceğimiz kampanyanın ilerleyen süreçte başka hangi pazarlama kampanyalarına ilham vereceğini birlikte göreceğiz. IKEA'nın Airbnb sayfasını ziyaret etmek isteyenler buradan ulaşabilirler.

500 Days of Summer (Aşkın 500 günü)  filminde Tom ile Summer'ın IKEA sahnelerini yeniden hatırlamak isteyeneler için;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.