Bilişim sektöründe çalışan arayan şirketlerin şehirlere göre dağılımı [Webrazzi PRO]

Bilişim sektöründe çalışan arayan şirketlerin şehirlere göre dağılımı [Webrazzi PRO]

Dijital sektörde yer alan şirket ve profesyonellerin veri ihtiyacını karşılayan Webrazzi PRO; veri ortaklarıyla da öne çıkıyor. Deloitte, Mobilike, akakce.com ve Nielsen gibi  veri ortaklarına sahip olan Webrazzi PRO'da son olarak Kariyer.net'in sağladığı veriler 2014 yılı 2. çeyrek rakamlarına göre güncellendi.

Bilişim sektöründeki iş ilanlarıyla ilgili olarak çok sayıda bilgi paylaşan Kariyer.net, bilişim sektöründe çalışan arayan şirketlerin şehirlere göre dağılımını da paylaştı. 2014'ün 2. çeyreğine ait olan veriler,tamamen Kariyer.net üzerinde yayınlanan ilanlara dayanıyor.

Hemen aşağıda da görebileceğiniz gibi bilişim sektöründe en çok iş imkanı 753 ilan ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda. İkinci sırada 646 ile İstanbul Avrupa Yakası, üçüncü sırada 352 ile Ankara ve dördüncü sırada da 136 ile İzmir geliyor. İzmir sonradında en çok bilişim sektörü ilanı yayınlanan şehirlerse Bursa, Kocaeli ve Antalya.

kariyer-net-webrazzi-pro

Bu arada yukarıdaki rakamların 2014 yılının 2. çeyreğinde (Ocak-Temmuz) bilişim sektörü kategorisinde ilan yayınlayan firma sayıları olduğu detayını da ekleyelim.

Webrazzi PRO hakkında detaylar

Webrazzi PRO yalnızca üye girişi yapılarak görülebilen bir platform. Ancak üye girişi yapmadan da arama deneyimini yaşayabilirsiniz. Bunun için ana sayfada sağ üst köşede bulunan arama kutusuna merak ettiğiniz kelime ya da markaları yazmanız yeterli, örnek bir Apple aramasıysa şurada.

Webrazzi PRO’da şu an minimum 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere, tamamen aynı özellik ve yetkilere sahip üç farklı hesap tipi bulunuyor: Bireysel, Startup ve Kurumsal. Platformla ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize [email protected] a-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Hem Kariyet.net hem de diğer veri ortaklarımızın paylaştığı veriler ve çok daha fazlası için sizleri Webrazzi PRO’ya bekliyoruz.

(Görsel kaynak: iinspiration/Shutterstock)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.