Yerli sosyal medya yönetim girişimi: ReachPod

Yerli sosyal medya yönetim girişimi: ReachPod

Ajansların markalara sosyal medyanın önemini anlattığı günlerden markaların kendi içinde sosyal medya yönetimini yaptığı günlere doğru ilerliyoruz. Sosyal medyanın önemininin anlaşılması konusunda hem fikir olduğumuz markalar, içeriğin önemini markalar bir sonraki aşamada anlayacak ama öncesinde sosyal medya yönetiminde planlamak ve paylaşmak için yardımcı araç arayanlar için yerli bir girişimi tanıtalım: ReachPod

Sosyal medya yönetiminde milyon doların üzerinde yatırım alan yurt dışından girişimlere alternatif olarak geliştirilmiş ReachPod, Facebook, Twitter ve Linkedin'de içerik yönetimine olanak tanıyor. Sosyal medya yönetimini ekip halinde yapan şirketler için takım çalışması iş akışında dikkat çeken aksiyonları da sunan SaaS servis, yerli olması dolayısıyla her şirkete ihtiyaç duyduğu fonksiyonları ekleyebileceğini belirtiyor.

Hem ReachPod'un gelişmesine hem de sosyal medya yönetiminde aradığını bulamayan markaların isteklerine ulaşmasını sağlayacak bu adım önemli bir kişiselleştirilebilme hizmeti aslında. Sizin kullanım sırasında nasıl ihtiyaçlarınız doğar bilinmez ama girişimin varolan özellikleriyle devam edelim. Facebook, Twitter ve LinkedIn'de kanal takibi yaparak Pod'da gösterirken, anahtar kelime sorguları da aynı ekrana eklenebiliyor.

Pod-Page-940

Paylaşımların anlık takibi haricinde ileriye yönelik birden çok platformda içerik paylaşımının da yapılabildeği ReachPod'da takım çalışması ve yönetim burada daha iyi anlaşılıyor. İçeriği oluşturan kişi paylaşmadan önce üst birimindeki kişiye içeriği sunuyor ardından gelen onay ve revizyona göre paylaşım yapabiliyor. Ülkemizde sıklıkla karşılaştığımız olağanüstü durumlar içinse tüm içeriğin aynı anda durdurulma ve yayına alınma özellikleri de bulunuyor.

multu-content

Yeni bir girişim olmasına rağmen önemli bir aşama kaydetmiş olan ReachPod'un görünen en büyük eksiği sosyal medya ölçümleme ve raporlama. Eylül'de bu modülün de dahil olacağı ve paylaşım yapabilecek platformlara YouTube'un da dahil olacağı paylaşılan diğer bilgiler arasında yer alıyor. Bir diğer dikkat çeken eksiklikse iOS mobil uygulamalasının olmasına karşılık Android uygulamasının bulunmaması.

Yerli bir girişime destek vermek ve sürekli iletişimde olarak isteklerinizi yaptırmak isterseniz ReachPod'a buradan ulaşabilirsiniz. Arayüzünü ve detaylarını görmek içinse aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.