Tandem'in hızlandıracağı 4 yeni mobil girişim

Tandem'in hızlandıracağı 4 yeni mobil girişim

Silikon Vadisi'nin mobil girişimlere yönelik hızlandırma programlarından Tandem, yeni  dönem girişimlerini açıkladı. Teknolojiye önem veren mobil girişimleri 200 bin dolar yatırımla 6 aylık bir büyüme sürecine alan Tandem, yeni sezonda 4 yeni girişimin yatırımcıya ulaşmasını sağlayacak.

100 bin dolarlık fon hedefinin yarısını toplayan Tandem, başarılı bir hızlandırma programı olduğu için girişimlerinden bahsetme gereği duyuyoruz. Tandem'in bilinen girişimlerinden biri Tile. Çıkış yapan girişimleri ise GSN tarafından satın alınan Bash Gaming ve Motorola tarafından satın alınan Zecter/ZumoDrive.

tandem mobil uygulama hizlandirma girisimi 2

Sözü fazla uzatmadan Tandem'in 6 aylık programına katılan 4 yeni girişimi tanıtalım;

Popslate: Akıllı telefon kılıfı geliştiren bu şirket, benim tabletler için olması gerektiğini düşündüğüm e-ink ekranıyla telefonunuza 2. bir ekran kazandırıyor. Bu ekran uygulamalarla ve telefonunuzla etkileşime girebiliyor ve girişimciler şu an iPhone 5 ve iPhone 5S uyumlu Popslate'i farklı cihazlara da uygulamaya hazırlanıyor. Fiyatı 129 dolar.

ShoeLovers: Ayakkabı severler için bir sosyal e-ticaret uygulaması, girişimciler Mexico City'den. 3 çeyrek önce başvuran girişimciler ısrarlarının sonucunu alarak programa kabul edilmiş.

Caarbon: Arabanıza otopark bulmakla veya otoparka götürmekle uğraşmak istemiyorsanız Caarbon uygulaması ile hemen bir vale çağırabilirsiniz. Saati 4 dolardan başlıyor.

Arbiter: Bitcoin girişimlerine yatırım yapan Boost VC kuluçka merkezi mezunlarından olan Arbiter, uygulama içi gerçek para bahsini mümkün kılan bir mobil uygulama platformu.

Yeni sınıf için 13 Temmuz'a kadar başvuları kabul eden Tandem bir önceki dönem Shoptimize, PacketZoom ve AcceptPay adlı uygumaları desteklemişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.