Apple tarafından yılın en iyi uygulamalarından biri seçilen Day One artık ücretsiz

Apple tarafından yılın en iyi uygulamalarından biri seçilen Day One artık ücretsiz

Apple'ın geliştirici konferansı WWDC 2014'te, yılın en iyi uygulamalardınan biri seçilen Day One, App Store'dan artık ücretsiz olarak indirilebiliyor. "Basit ve şık bir günlük" olarak tanımlanan Day One, bu vasfı hak eden bir uygulama. 

Herkesin bir hikayesi var. Day One, günlük tutmak veya Facebook, Tumblr, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmak için detaylı hikayeler yazmak isteyenlerin ilgisini çekebilecek bir uygulama. Day One'da yazarken ihtiyacınız olabilecek hemen hemen tüm detaylar elinizin altında sunuluyor. Günlük yazınıza, hava durumu, tarih ve konum bilgilerini ekleyebiliyor, kayıtlarınız için etiketler oluşturabiliyorsunuz.

Yazarken albümünüzden veya o an çektiğiniz bir fotoğrafı da uygulama içinden ekleyebiliyorsunuz. Dilerseniz girişlerinize şifre de ekleyebiliyorsunuz, böylelikle istenmeyen erişimleri engellemiş oluyorsunuz.

day one

Day One günlüğünüzü iCloud veya Dropbox ile senkronize edip yedeklemeniz mümkün, böylelikle geçmiş yazılarınıza heryerden ulaşabiliyorsunuz. Uygulama üzerinden yazdıklarınızı PDF formatına çevirebiliyor, hatırlatıcı kurabiliyorsunuz. Bu özellikleriyle Day One, bir dönem klasiği olan ve artık App Store'a taşınan Moleskine not defterlerine rakip olabilecek seviyede.

Denemek isterseniz Day One burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.