Stylup: Avrupa'nın moda merkezlerinden niş ürün ve markalar için bir e-ticaret sitesi

Stylup: Avrupa'nın moda merkezlerinden niş ürün ve markalar için bir e-ticaret sitesi

Stylup, hızlı ve ana akım moda markalarıyla yetinmeyenler için bir e-ticaret sitesi. Avrupa'da tasarlanmış ve çoğu niş ürün ve markaları giyinmek isteyen kadınları hedefliyor.

Tekstil sektöründeki deneyimini e-ticaret sektörüne taşımak isteyen Seher Özdemir tarafından kurulan Stylup, 2013 Temmuz ayında faaliyete başladı. O tarihten bu yana 150 bin üyeye ulaştığı belirtilen sitenin hedefi en popüler moda sitesi olmak değil. Stylup, hedef kitlesi iyi tanımlanmış ve bu kitle için geliştirdiği hizmetleriyle farklılaşmak isteyen bir e-ticaret sitesi olmasıyla dikkat çekiyor.

Stylup kullanıcılarını, "eğitim düzeyi yüksek ve sosyal hayatlarında farklılığı benimsemiş, her gün internette zaman geçiren kitle" olarak tanımlıyor. Sadece ürün satılan bir site olmaktan çok Stylup stilleri öne çıkarıyor. Örneğin site, bir moda blogu gibi, kombin önerilerini kullanıcılarına sunuyor ve moda içeriği üretiyor. Stylup'ın halihazırda bir blogu da bulunuyor. 2014 İlkbahar-Yaz kombinleri kamera arkası videosu da paylaşıldığı videoyu aşağıda görebilirsiniz:

Stylup'ın en çok ilgi gören hizmetlerinden biri ise stil danışmanlığı.

Satın aldığınız bir kıyafeti neyle giyeceğinize emin olmadığınızda, Stylup stil danışmanıyla, site üzerinden iletişime geçmeniz mümkün. Formu doldurup, kıyafetlerinizin fotoğraflarını eklediğinizde ücretsiz sunulan bu hizmetten yararlanabiliyorsunuz.

Kullanıcılarına özgü stiller sunduğundan emin olmak isteyen Stylup'ta stoklar bu nedenle sınırlı tutuluyor. Sitedeki ürünlerin sepet fiyatının sektör oralamasının halihazırda üç katı olduğu belirtiliyor.

Stylup'ın kombin satışları ise bir rehber niteliğinde olmanın yanında, kullanıcıların daha uygun fiyatlardan istedikleri ürünleri almasını sağlıyor. Şirketin öncelikli planları arasında bu alana yeni bir soluk getirmek var. Stylup'ın turizm, yeme-içme gibi farklı sektörlerin önde gelen isimleriyle birlikte geliştirdiği projeler yakın zamanda hayata geçecek.

İncelemek isterseniz Stylup burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.