Çocuklar için 3D yazıcı: Printeer

Teknolojinin oyuncakları da değiştirdiğini Minidrone yazımızda irdelemiştik. Okuma yazma bilmeden tablette ve akıllı telefonlarda çoğu özelliği kullanabilen çocuklara yazıcıları da kullandıran bir oyuncak daha türedi: Printeer 3D. Çocukların yenilikleri keşfetmesine ve üretmesine ilk adım olacak Printeer iPad aracılığıyla kontrol edilebiliyor.

Kaliforniya merkezli girişim olan Mission Street Manufacturing'ın Kickstarter'da fon aramasıyla ortaya çıkan proje çocukları hedeflese de 3D yazıcıları keşfetmek isteyen büyükler için de ilk adım olabilir. 499 dolardan satışa sunulan ve fonlama hedefini tutturursa Ekim'de teslimata başlayacak olan Printeer, etiketiyle giriş seviyesi için oldukça makul görünüyor.

Çocukları teknolojiyle buluşturacak Printeer iPad'de oyundan başını kaldırmayan nesli üretime yönlendirmede ne kadar başarılı olacak göreceğiz, ama Kickstarter'daki kampanyasına baktığımızda ebeveynlerin ilgisinin oldukça yüksek olduğunu görüyoruz. 23 gün sonra sona erecek fon arayışında Printeer 50 bin dolarlık hedefinin yüzde 70'ini şimdiden geçmiş.

Printeer'in nasıl çalıştığını görmek isteyenler aşağıdaki videoyu izleyebilir. İlgilenenler buradan 3D yazıcının teknik özellikelerine daha yakından bakabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.