n11.com'un mobil uygulamalarından mağaza yönetmek artık mümkün

n11.com'un mobil uygulamalarından mağaza yönetmek artık mümkün

Geçtiğimiz Nisan ayında e-ticaret sektöründekin11com selleroffice birinci yılını geride bırakan  n11.com, platformuna üye mağazalar için kullanım kolaylığı sağlayacak bir yeniliği bugün duyurdu. Mobil uygulamalarında kapsamlı bir güncellemeye giden n11.com, Mağaza Yönetim Platformu'nun mobil uygulamalarına taşıdı.

Böylelikle platformun mobil uygulamalarından artık, satış durumu izlemek, işlem bekleyen siparişleri yönetmek mümkün hale geldi. Mağazaların ürün fotoğraflarını çekip uygulamaya yüklemesine de imkan veren yenilikle birlikte, satışa uygun ürün sayısı, stok durumu, yeni sipariş onayı, kargo şirketi ile iletişim ve fiyat güncelleme fonksiyonları da kontrol edilebiliyor.

Buna ek olarak, platformun satış ve teslimat hızına göre hazırlanan Mağaza Karnesi hizmeti de artık n11.com'un mobil uygulamasından kullanılabiliyor.

n11.com'un 2014 ilk çeyreğini 11 bin kayıtlı mağaza, 7 milyon kayıtlı ürün1.5 milyon üye, 5.5 milyon tekil ziyarteçiyle birlikte tamamladığı belirtiliyor. Bu sürede n11.com'un toplam ziyaret sayısı da 80 milyona ulaşmış.

Yenilik n11.com'un hem iOS hem de Android uygulamalarını kapsıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.